Prințul Louis, adorabil la primul său angajament regal! Iată cum îl alintă Kate Middleton

9 mai, 2023

Prințul Louis a făcut furori ieri, 8 mai, la primul lui angajament regal! Totodată, s-a aflat și ce poreclă are mezinul de Wales.

printul louis (7) jpg

Prințul Louis, care e fiul cel mic al Prințului William și al Prințesei Kate, a lipsit de la concertul de încoronare de duminică seara, însă el s-a alăturat părinților și fraților săi mai mari, George în vârstă de 9 ani și Charlotte în vârstă de 8 ani, la un eveniment special pe timpul zilei de ieri. 

A fost primul angajament regal al Prințului Louis, angajament la care Kate Middleton s-a dat de gol și a dezvăluit cum îl alintă pe băiețelul său cel mic. În timp ce prăjea bezele cu un grup de cercetași, Kate Middleton a fost surprinsă într-un video spunându-i fiului ei să arunce un băț în foc. "Aruncă-l în foc, Lou Bug", a spus Kate Middleton.

Membrii familiei regale au diferite porecle, se știe că numele real al Prințului Harry este Henry, iar numele complet al lui Kate este Catherine, așa că nu este de mirare că ei au și alte porecle unul pentru celălalt acasă, când nu-i vede nimeni. Deși a fost pentru prima dată când Kate Middleton a fost auzită alintându-l pe Prințul Louis "Lou Bug", ea le-a mai spus copiilor ei diferite porecle și în trecut. Kate Middleton îi spune Prințesei Charlotte "Lottie" și "Poppet". Iar în timpul unei vizite din 2018 la Leicester, s-a aflat că prințul George îi spune tatălui său "Pops".

Într-un alt moment adorabil de la evenimentul de ieri, un cercetaș i-a oferit Prințului Louis o gustare, iar Kate Middleton i-a reamintit imediat tânărului prinț să îi mulțumească cercetașului: "Ce spui?", a zis ea, la care Prințul Louis a răspuns: "Mulțumesc".

Prințul Louis a fost fotografiat, de asemenea, participând la mai multe evenimente cu colegii cercetași, cum ar fi tirul cu arcul și a contribuit și la o pictură murală.

De asemenea, el a fost văzut mutând o roabă cu pământ, iar în alte câteva fotografii, el și fratele său au putut fi văzuți făcând cu rândul în poala tatălui lor în timp ce Prințul William conducea un tractor. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg