Prințul Louis are nevoie mai mult ca oricând de Kate. Chiar și slăbită, prințesa îi va face ziua specială

5 aprilie, 2024

Prințul Louis va împlini șase ani pe 23 aprilie și, la fel ca în anii precedenți, mama sa, Kate Middleton, va încerca să-i facă ziua cât mai specială, respectând o tradiție emoționantă.

În 2019, prințesa a apărut în emisiunea A Berry Royal Christmas și a dezvăluit că adoră să facă prăjituri de zilele de naștere ale copiilor ei – iar acest lucru a devenit oarecum o tradiție în familia lor.

Kate Middleton și Prințul Louis profimedia 0771302542 jpg

„A devenit un pic ca o tradiție să stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de cocă și glazură, căci fac întotdeauna mult prea multă. Dar îmi place”, a dezvăluit prințesa în acea emisiune.

Și pentru că, pe 2 mai, fiica ei, Prințesa Charlotte, va împlini vârsta de nouă ani, este clar că Prințesa de Wales se va menține ocupată în bucătărie.

„Am văzut-o pe Prințesa de Wales făcând niște portrete oficiale incredibil de distractive și jucăușe ale copiilor ei de-a lungul anilor și pregătindu-le torturile de ziua lor, așa că probabil că ea va simți că este important să păstreze aceste tradiții pentru a menține un sentiment de normalitate în familia ei”, a declarat corespondenta regală Danielle Stacey pentru revista Hello.

Ziua de naștere a Prințului Louis vine la doar câteva săptămâni după ce Kate a postat un video foarte emoționant, după luni întregi de speculații, prin care anunța întreaga lume că a fost diagnosticată cu cancer și că face chimioterapie preventivă.

„Mă aștept ca ea și William să evite orice discuție despre boala ei cu copiii”, a mai adăugat jurnalista britanică. „Chiar ea a spus că devine din ce în ce mai puternică, în fiecare zi, așa că sunt sigură că face tot posibilul să aibă activități în aer liber cu familia ei – picnic, grătare și plimbări pe plajă”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg