Prințul Louis are nevoie mai mult ca oricând de Kate. Chiar și slăbită, prințesa îi va face ziua specială

5 aprilie, 2024

Prințul Louis va împlini șase ani pe 23 aprilie și, la fel ca în anii precedenți, mama sa, Kate Middleton, va încerca să-i facă ziua cât mai specială, respectând o tradiție emoționantă.

În 2019, prințesa a apărut în emisiunea A Berry Royal Christmas și a dezvăluit că adoră să facă prăjituri de zilele de naștere ale copiilor ei – iar acest lucru a devenit oarecum o tradiție în familia lor.

Kate Middleton și Prințul Louis profimedia 0771302542 jpg

„A devenit un pic ca o tradiție să stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de cocă și glazură, căci fac întotdeauna mult prea multă. Dar îmi place”, a dezvăluit prințesa în acea emisiune.

Și pentru că, pe 2 mai, fiica ei, Prințesa Charlotte, va împlini vârsta de nouă ani, este clar că Prințesa de Wales se va menține ocupată în bucătărie.

„Am văzut-o pe Prințesa de Wales făcând niște portrete oficiale incredibil de distractive și jucăușe ale copiilor ei de-a lungul anilor și pregătindu-le torturile de ziua lor, așa că probabil că ea va simți că este important să păstreze aceste tradiții pentru a menține un sentiment de normalitate în familia ei”, a declarat corespondenta regală Danielle Stacey pentru revista Hello.

Ziua de naștere a Prințului Louis vine la doar câteva săptămâni după ce Kate a postat un video foarte emoționant, după luni întregi de speculații, prin care anunța întreaga lume că a fost diagnosticată cu cancer și că face chimioterapie preventivă.

„Mă aștept ca ea și William să evite orice discuție despre boala ei cu copiii”, a mai adăugat jurnalista britanică. „Chiar ea a spus că devine din ce în ce mai puternică, în fiecare zi, așa că sunt sigură că face tot posibilul să aibă activități în aer liber cu familia ei – picnic, grătare și plimbări pe plajă”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg