Prințul Louis, cel mai afectat de absența lui Kate. "Când vine mama acasă?" și cum răspunde William

22 ianuarie, 2024

Operația abdominală serioasă suferită de Kate Middleton o va ține pe prințesă departe de cei trei copii ai săi timp de aproape două săptămâni.

Kate Middleton, tandră cu Prințul Louis, Getty (2) jpg

Iar acest lucru îi va afecta cel mai mult pe Prinții George, Charlotte și Louis, pentru că, și în cazul lor, mama este cel mai apropiat părinte, iar întrebarea Când vine mama acasă? este prima pe care copiii de Cambridge o vor adresa tatălui lor, sunt de părere specialiștii în psihologia infantilă.

Ca orice tată responsabil, Prințul William nu trebuie să facă promisiuni despre când se va întoarce Kate Middleton la reședința familiei din Windsor până nu știe sigur.

Cel mai probabil, cei trei copii nu și-au vizitat mama la spitalul privat din Londra în care este internată și și-au continuat programul zilnic, mergând la școală însoțiți de William.

Catherine Wikholm, psiholog pentru copii la Societatea Britanică de Psihologie a declarat următoarele pentru publicația The Daily Express: „Copiii mici au potențialul de a fi neliniștiți atunci când un părinte intră în spital, mai ales dacă acel părinte este îngrijitorul principal. Probabil că ei vor fi cel mai speriați de ideea că acel părinte nu va mai veni acasă, că ceva nu va merge bine în timpul unei operații sau chiar că părintele lor va muri. De asemenea, s-ar putea îngrijora că i se poate întâmpla ceva și celuilalt părinte. Este posibil să pună întrebări despre motivul pentru care mama lor este în spital, ce este în neregulă cu ea, ce se va întâmpla cu ea și, cel mai important, când se va întoarce acasă”.

Kate Middleton si Printul Louis 1 jpg

Dacă George, în vârstă de 10 ani, și Charlotte, de 8 ani, vor înțelege mai bine situația, micuțul Prinț Louis, în vârstă de doar cinci ani, va avea nevoie de mai multă delicatețe.

„Părintele ar trebui să răspundă la întrebări calm și onest, într-un mod adecvat vârstei, păstrând detaliile la minimum, mai ales dacă unele dintre detalii sunt incerte”, a mai spus dr. Wikholm.

Psihologul susține că Prințul William face bine ținându-i pe copii departe de spital și că o metodă mai potrivită pentru ei de a comunica cu mama lor este prin apel video.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG