Prințul Louis, motiv de îngrijorare pentru Kate Middleton. "E dublă rezervă și n-are un viitor clar"

21 martie, 2023

Prințul Louis, al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton, este cel mai expus riscului de a se simți ca un „suflet pierdut” în cadrul Firmei atunci când va crește.

kate middleton 2 (twitter matt porteous) jpg

Tom Quinn, autorul cărții recent lansate Gilded Youth, consideră că cel mai mic copil al Prințului și al Prințesei de Wales este cel mai expus riscului de a suferi din cauza poziţiei sale în cadrul familiei regale. Prințul William și Kate Middleton vor trebuie să învețe din trecut și să facă „eforturi enome” pentru a nu-l face pe Prințul Louis să se simtă ca un „suflet pierdut” atunci când va crește, crede acesta.

Prințesa Charlotte are, de asemenea, acest rol ingrat de... rezervă în casa regală, dar Quinn crede că fata își poate juca bine rolul secundar pentru fratele ei mai mare, la fel cum este Prințesa Anne pentru Regele Charles.

Louis, pe de altă parte, este un „dubla rezervă”, fără un rol viitor clar în acest moment, consideră autorul.

„Ca toți copiii regali, Louis va deveni rapid conștient că are o viață de lux și că nu poate scăpa de ea pentru a duce o viață obișnuită. Dar nu este numărul 1 și nici nu va fi sau este foarte puțin probabil ca el să devină vreodată monarh”, spune Quinn pentru Express.co.uk.

Quinn crede, totuși, că Palatul Buckingham și William și Kate Middleton, în special, au învățat lecțiile din trecut și vor lua măsuri pentru a evita ca fiul lor mai mic să se simtă pierdut, ca alți prinți de rezervă dinaintea lui. „Deoarece Familia Regală acum este atât de conștientă de greșelile pe care le-au făcut în trecut, în special în ceea ce privește creșterea copiilor, cred că vor depune eforturi enorme pentru a se asigura că Louis nu se simte ca un suflet pierdut. Și cred că va fi mai ușor pentru Kate și William să se asigure că acest lucru se întâmplă, parțial pentru că lumea s-a schimbat atât de mult, chiar și de când William și Harry erau copii.”

Kate Middleton este o persoană din afara familiei, care a avut o educație mai în concordanță cu britanicii obișnuiți decât Prințul William și alte soții regale dinaintea ei, iar acest lucru, spune autorul regal, îi oferă un avantaj în sprijinul pe care îl poate oferi lui Louis și celorlalți doi copii ai ei.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg