Prințul moștenitor din Dubai, video emoționant cu gemenii lui! Shaikha și Rashid au împlinit doi ani

24 mai, 2023

Mândru tată a trei copii, Prințul moștenitor al Dubaiului a marcat într-un mod emoționant aniversarea de doi ani a gemenilor lui, Shaikha și Rashid.

printul din dubai jpg

Prințul moștenitor din Dubai a sărbătorit a doua aniversare a gemenilor săi printr-o postare emoționantă pe Instagram. Prințul moștenitor Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, cunoscut sub numele de "Fazza", îi are pe fiul Rashid și pe fiica Shaikha cu soția sa, Sheikha Shaikha bint Saeed bin Thani Al Maktoum. Ei sunt, de asemenea, părinții unui băiețel pe nume Mohammed, care s-a născut în februarie.

Prințul moștenitor a marcat aniversarea gemenilor cu un clip animat care surprinde momente cu micuții de când erau bebeluși până acum. Animația stilizată, adaptată după fotografii reale, îi arată pe gemeni în brațele tatălui prințului moștenitor, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, înainte de a trece la diferite momente de distracție în familie, de la plimbarea cu sania într-o excursie la schi până la întâlnirea cu animalele într-o excursie la grădina zoologică.

Clipul video a fost însoțit și de un citat: "O, Doamne, binecuvântează-i pentru mine, acordă-le evlavia ta și teama de tine și fă-mi ochii fericiți cu dreptatea și îndrumarea lor". Unul dintre cei 15,7 milioane de urmăritori ai prințului pe Instagram a reacționat: „Le doresc o zi minunată și binecuvântată, plină de dragoste, bucurie și fericire”. Video poate fi văzut AICI

Cine e Prințul moștenitor din Dubai

Prințul moștenitor Hamdan este unul dintre cei 12 copii ai șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite și conducător al Dubaiului, și ai soției sale, șeica Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum. Educat în Dubai, prințul moștenitor a absolvit Sandhurst în 2001 și s-a înscris ulterior la London School of Economics. Este prinț moștenitor al Dubaiului din 2008. Fratele său mai mare, șeicul Rashid bin Mohammedm, a murit subit în urma unui atac de cord în 2015, la vârsta de 33 de ani.

Prințul moștenitor și soția sa s-au căsătorit pe 15 mai 2019, în aceeași zi cu frații săi, Maktoum și Ahmad. Toate cele trei cupluri și-au sărbătorit nunțile regale cu un spectacol extravagant la Dubai World Trade Centre.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg