Prințul moștenitor din Dubai, video emoționant cu gemenii lui! Shaikha și Rashid au împlinit doi ani

24 mai, 2023

Mândru tată a trei copii, Prințul moștenitor al Dubaiului a marcat într-un mod emoționant aniversarea de doi ani a gemenilor lui, Shaikha și Rashid.

printul din dubai jpg

Prințul moștenitor din Dubai a sărbătorit a doua aniversare a gemenilor săi printr-o postare emoționantă pe Instagram. Prințul moștenitor Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, cunoscut sub numele de "Fazza", îi are pe fiul Rashid și pe fiica Shaikha cu soția sa, Sheikha Shaikha bint Saeed bin Thani Al Maktoum. Ei sunt, de asemenea, părinții unui băiețel pe nume Mohammed, care s-a născut în februarie.

Prințul moștenitor a marcat aniversarea gemenilor cu un clip animat care surprinde momente cu micuții de când erau bebeluși până acum. Animația stilizată, adaptată după fotografii reale, îi arată pe gemeni în brațele tatălui prințului moștenitor, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, înainte de a trece la diferite momente de distracție în familie, de la plimbarea cu sania într-o excursie la schi până la întâlnirea cu animalele într-o excursie la grădina zoologică.

Clipul video a fost însoțit și de un citat: "O, Doamne, binecuvântează-i pentru mine, acordă-le evlavia ta și teama de tine și fă-mi ochii fericiți cu dreptatea și îndrumarea lor". Unul dintre cei 15,7 milioane de urmăritori ai prințului pe Instagram a reacționat: „Le doresc o zi minunată și binecuvântată, plină de dragoste, bucurie și fericire”. Video poate fi văzut AICI

Cine e Prințul moștenitor din Dubai

Prințul moștenitor Hamdan este unul dintre cei 12 copii ai șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite și conducător al Dubaiului, și ai soției sale, șeica Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum. Educat în Dubai, prințul moștenitor a absolvit Sandhurst în 2001 și s-a înscris ulterior la London School of Economics. Este prinț moștenitor al Dubaiului din 2008. Fratele său mai mare, șeicul Rashid bin Mohammedm, a murit subit în urma unui atac de cord în 2015, la vârsta de 33 de ani.

Prințul moștenitor și soția sa s-au căsătorit pe 15 mai 2019, în aceeași zi cu frații săi, Maktoum și Ahmad. Toate cele trei cupluri și-au sărbătorit nunțile regale cu un spectacol extravagant la Dubai World Trade Centre.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg