Prințul moștenitor, viitorul rege, s-a distrat pe cinste la petrecerea burlacilor

19 mai, 2023

Doar două săptămâni de burlăcie mai are Prințul Moștenitor Al Hussein al Iordaniei, fiul cel mare al superbei Regine Rania. Și înaintea unei nunți, petrecerile și pregătirile se țin lanț.

Prințul Moștenitor Al Hussein cu Prințul William în Iordania, 2018
Prințul Moștenitor Al Hussein cu Prințul William în Iordania, 2018

Cum a sărbătorit la petrecerea burlacilor viitorul rege al Iordaniei? Prințul Moștenitor Al Hussein se însoară pe 1 iunie.

Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor Al Hussein s-a alăturat colegilor săi de la ”Brigada Regală Blindată a 40-a Regele Hussein bin Talal”, pentru o seară de sărbătoare înaintea nunții sale. Săptămâna viitoare va avea loc petrecerea cu henna a miresei, o sărbătoare ținută exclusiv de femei, unde aleasa lui Al Hussein al Iordaniei, arhitecta Rajwa Al Saif va fi acoperită de cadouri și urări de bine.

fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg

Bucurie mare la Palatul regal hașemit, este a doua nuntă în câteva luni. În martie, s-a căsătorit Prințesa Iman, acum vine rândul viitorului rege al Iordaniei. Curtea Regală Hașemită a anunțat în ajunul Anului Nou că Hussein și Rajwa se vor căsători pe 1 iunie.

„Personalul Brigăzii Blindate Regale a 40-a Rege Hussein bin Talal, din Regiunea Militară Centrală, l-a sărbătorit miercuri seară pe Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea, comandant de brigadă de tancuri în cel de-al doilea Batalion Regal Blindat al brigăzii, cu prilejul viitoarei sale nunți”, se arată în postarea Curții Regale Hașemite, pe rețelele de socializare.

Bărbații s-au delectat cu cântece, dansuri tradiționale, poezie și jocuri. Generalul de brigadă Fuad Ayasrah l-a felicitat de Prințul moștenitor Al Hussein ”în numele întregului personal”.

Printre oaspeții confirmați la nunta din 1 iunie se numără Prințul moștenitor Frederik și Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei, Prințesa moștenitoare Victoria și Prințul Daniel al Suediei, Prințul moștenitor Haakon al Norvegiei, Regina Maxima și Regele Willem -Alexander al Țărilor de Jos, cât și fiica lor cea mare, Prințesa Catharina-Amalia.

Prințul moștenitor al Iordaniei și Rajwa s-au logodit în august anul trecut. La un forum organizat de Fundația Prințului Moștenitor, Hussein a dezvăluit că și-a cunoscut logodnica „prin intermediul unui vechi prieten de la școală”. El a spus, conform Vogue Arabia, „Mă consider norocos pentru că nu în fiecare zi întâlnești pe cineva ca Rajwa”.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg