Prințul moștenitor, viitorul rege, s-a distrat pe cinste la petrecerea burlacilor

19 mai, 2023

Doar două săptămâni de burlăcie mai are Prințul Moștenitor Al Hussein al Iordaniei, fiul cel mare al superbei Regine Rania. Și înaintea unei nunți, petrecerile și pregătirile se țin lanț.

Prințul Moștenitor Al Hussein cu Prințul William în Iordania, 2018
Prințul Moștenitor Al Hussein cu Prințul William în Iordania, 2018

Cum a sărbătorit la petrecerea burlacilor viitorul rege al Iordaniei? Prințul Moștenitor Al Hussein se însoară pe 1 iunie.

Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor Al Hussein s-a alăturat colegilor săi de la ”Brigada Regală Blindată a 40-a Regele Hussein bin Talal”, pentru o seară de sărbătoare înaintea nunții sale. Săptămâna viitoare va avea loc petrecerea cu henna a miresei, o sărbătoare ținută exclusiv de femei, unde aleasa lui Al Hussein al Iordaniei, arhitecta Rajwa Al Saif va fi acoperită de cadouri și urări de bine.

fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg

Bucurie mare la Palatul regal hașemit, este a doua nuntă în câteva luni. În martie, s-a căsătorit Prințesa Iman, acum vine rândul viitorului rege al Iordaniei. Curtea Regală Hașemită a anunțat în ajunul Anului Nou că Hussein și Rajwa se vor căsători pe 1 iunie.

„Personalul Brigăzii Blindate Regale a 40-a Rege Hussein bin Talal, din Regiunea Militară Centrală, l-a sărbătorit miercuri seară pe Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea, comandant de brigadă de tancuri în cel de-al doilea Batalion Regal Blindat al brigăzii, cu prilejul viitoarei sale nunți”, se arată în postarea Curții Regale Hașemite, pe rețelele de socializare.

Bărbații s-au delectat cu cântece, dansuri tradiționale, poezie și jocuri. Generalul de brigadă Fuad Ayasrah l-a felicitat de Prințul moștenitor Al Hussein ”în numele întregului personal”.

Printre oaspeții confirmați la nunta din 1 iunie se numără Prințul moștenitor Frederik și Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei, Prințesa moștenitoare Victoria și Prințul Daniel al Suediei, Prințul moștenitor Haakon al Norvegiei, Regina Maxima și Regele Willem -Alexander al Țărilor de Jos, cât și fiica lor cea mare, Prințesa Catharina-Amalia.

Prințul moștenitor al Iordaniei și Rajwa s-au logodit în august anul trecut. La un forum organizat de Fundația Prințului Moștenitor, Hussein a dezvăluit că și-a cunoscut logodnica „prin intermediul unui vechi prieten de la școală”. El a spus, conform Vogue Arabia, „Mă consider norocos pentru că nu în fiecare zi întâlnești pe cineva ca Rajwa”.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg