Prin┼úul Nicolas al Suediei a fost cre┼čtinat!

12 octombrie, 2015
Prince Nicolas Christening   Sweden jpeg

Prin┼úul Nicolas al Suediei, al ┼časelea ├«n linia mo┼čtenitorilor la tronul suedez, a fost botezat duminic─â, ├«n cadrul unei ceremonii fastuoase.

image

Botezul fiului Prin┼úesei Madeleine ┼či a so┼úului s─âu, Christopher O'Neill, a avut loc la capela Palatului Drottningholm ┼či a str├óns laolalt─â mai mul┼úi membri ai casei regale suedeze.

image

Bebelu┼čul, ├«n v├órst─â de patru luni, a dormit pe tot timpul ceremoniei ├«n bra┼úele mamei sale, ├«n timp ce sora sa, Prin┼úesa Leonore, a fost foarte atent─â la tot ce se ├«nt├ómpl─â la botezul fratelui s─âu.

image

La botez au fost prezen┼úi ┼či al┼úi membri regali precum Regina Silvia ┼či Regele Carl XVI Gustaf, dar ┼či Prin┼úesa ├«ncoronat─â Victoria, Prin┼úul Daniel, so┼úul ei, ┼či fiica lo Estelle.

image

De la ceremonia nu a lipsit nici fratele Prin┼úesei Madeleine, Prin┼úul Carl Philip, care de altfel a fost ┼či na┼čul de botez al Prin┼úului Nicolas, ┼či care a venit ├«nso┼úit de so┼úia sa, Prin┼úesa Sofia.

image

La sf├ór┼čitul emo┼úionantului eveniment, bebe┼ču┼čul a fost prezentat mul┼úimii adunate ├«n fa┼úa capeleti palatului regal din Stockholm.

image

Prinţul Nicolas Paul Gustaf s-a născut la două zile după căsătorita prinţului Carl Philip cu Sofia Hellqvist, în luna iunie.

image

Sursa foto: Hepta