Prințul Nicolas al Suediei a împlini doi ani! Iată-l în noi portrete!

Fericire mare în familia regală suedeză! Fiul Prințesei Madeleine și al soțului său Chris O`Neil a împlinit, zilele trecute, doi ani! Aceștia l-au aniversat pe Prințul Nicolas printr-o petrecere tematică și au împărtășit momentele fericite cu fanii internauți.

O prezență activă pe rețelele de socializare, Prințesa Madeleine a Suediei a făcut publice câteva fotografii surprinse, zilele trecute, cu ocazia zilei de naștere a mezinului familiei ei, Prințul Nicolas. Acesta a împlinit doi ani, motiv pentru care familia princiară au pus la cale o petrecere distractivă în cadrul reședinței lor din Stockholm.

”La mulți ani, scumpule Nicolas! Nu puteam avea un băiețel mai drăguț și mai bun la suflet decât tine!”, este mesajul care au însoțit cele două fotografii aniversare, în care Nicolas apare îmbrăcat într-o cămașă albastră.

Apropo de aceste fotografii, nu putem să nu constatăm cât de bine îi seamănă micuțul Nicolas tatălui său, Chris O`Neil. Se pare că acesta a moștenit mai toate trăsăturile fizice de la tatăl său, în timp ce sora sa, prințesa Leonore, îi seamănă mai degrabă mamei sale, Prințesa Madeleine a Suediei.

Vorbind despre  cei doi copii ai săi, afaceristul Chris a declarat că cei doi copii ai săi sunt extrem de diferiți. ”Sunt două personalități diferite. Nicolas este un băiețel liniștit, în timp ce Leonore este o fetiță determinată și destul de dominantă”, a mărturisit Chris.

Familia lor

La rândul său, Madeleine și-a descris fiul ca o persoană tăcută și înclinată spre cunoaștere. ”Nicolas a iubit dintotdeauna cărțile. Așa că atunci când nu-l găsești, se află, de fapt, într-un colț al casei cu o carte în mână. E amuzant, cel mai probabil va fi un șoarece de bibliotecă”, a declarat aceasta despre Nicolas.

foto: Kate Gabor, The Royal Court, Sweden

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA