Prinţul Oscar al Suediei este adorabil în fotografiile oficiale de la ziua lui de naştere

2 martie, 2018
printul Oscar al Suediei jpeg

Sărbătoare mare în Familia Regală a Suediei. Astăzi, 2 martie, Prinţul Oscar, Duce de Skåne, a împlinit 2 ani, iar reprezentanţii au eliberat noi fotografii oficiale cu micuţul cu sânge regal.

image

Mezinul moştenitoarei tronului, Prinţesa Victoria, şi al Prinţului Daniel, şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de sora sa mai mare, Prinţesa Estelle (6), cu un tort care arată delicios. După tradiţia suedeză, Casa Regală a împărtăşit trei portrete noi pentru a marca cea de-a doua aniversare a băieţelului, alături de declaraţia:  "Oricine doreşte să-i trimită felicitări prinţului o poate face prin intermediul Facebook sau prin trimiterea unei urări prin intermediul formularului de pe site."

image

Într-o fotografie, micuţul arată foarte încântat de tortul pentru ziua lui de naştere, fiind surprins cu zâmbetul pe buze şi cu o lingură în mână. De asemenea, Oscar a fost surprins şi în timp ce sufla în lumânările de pe tort sau alături de sora sa, stând la masă.

image

Îmbrăcat într-o cămaşă bleu şi cu o vestă tricotată pe deasupra, cu o freză la modă, fiul Prinţesei Moştenitoare Victoria este pur şi simplu adorabil. Pe 23 februarie a fost ziua de naştere a Prinţesei Estelle, iar Casa Regală a sărbătorit-o cu fast şi a marcat evenimentul tot cu o serie de fotografii superbe.

Foto: Casa Regală a SuedieiRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg