Prințul petrecăreț! William s-a distrat cu copiii George și Charlotte la concertul lui Taylor Swift

23 iunie, 2024

Prințul William s-a distrat alături de copiii lui și de alți membri ai familiei regale britanice la concertul susținut de Taylor Swift în Marea Britanie!

Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg

Fani înfocați Taylor Swift! Prințul William a fost văzut distrându-se de minune, etalându-și abilitățile de dansator în timpul primului concert The Eras Tour al lui Taylor Swift din Marea Britanie, concert care a avut loc vineri. Prințul de Wales a participat la eveniment împreună cu copiii săi Prințul George, 10 ani, și Prințesa Charlotte, 9 ani.

Pe internet au apărut imagini care par să îl arate pe viitorul rege luând în serios sfatul cântăreței americane, "scuturându-se" pe melodia ei, „Shake it Off”. Prințesa Charlotte poate fi văzută imitându-și tatăl. Zara Tindall, verișoara lui William, și soțul său, Mike Tindall, au fost și ei prezenți la concertul de pe stadionul Wembley.

Prințul William, îmbrăcat într-o cămașă cu nasturi albastru deschis și un blazer, a putut fi văzut zâmbind în timp ce dansa.

@windsxrs The Prince of Wales and Zara Tindall was seen dancing to "Shake It Off" by Taylor Swift last night at Wembley Stadium. 🎥 kkinldn- TikTok | | #royalfamily #royals #princeofwales #princewilliam #windsxrs #taylorswift #theerastour #erastour #theprinceofwales #taylorswifttheerastour #zaratindall ♬ original sound - 𝐓𝐢𝐥𝐥𝐲

Primul dintre cele trei concerte ale lui Taylor Swift pe stadionul Wembley a avut loc vineri, în ziua în care Prințul de Wales și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare. Distribuind clipul cu Prințul de Wales dansând, contul oficial X al The Eras Tour a comentat: „Prințul William vibrează și dansează pe "Shake It Off" în prima seară a "The Eras Tour" al lui Taylor Swift la Londra!".

Mai devreme în cursul zilei, fanfara militară a Palatului Buckingham a interpretat o interpretare a piesei "Shake It Off" a lui Taylor Swift în timpul ceremoniei de schimbare a gărzilor.

Prințul de Wales a cunoscut-o pe Taylor Swift, celebra cântăreață americană, în 2013 și chiar a cântat din tot sufletul alături de ea și de artistul Jon Bon Jovi piesa „Living' On a Prayer”. S-a întâmplat la un eveniment la Palatul Kensington.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg