Prințul petrecăreț! William s-a distrat cu copiii George și Charlotte la concertul lui Taylor Swift

23 iunie, 2024

Prințul William s-a distrat alături de copiii lui și de alți membri ai familiei regale britanice la concertul susținut de Taylor Swift în Marea Britanie!

Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg

Fani înfocați Taylor Swift! Prințul William a fost văzut distrându-se de minune, etalându-și abilitățile de dansator în timpul primului concert The Eras Tour al lui Taylor Swift din Marea Britanie, concert care a avut loc vineri. Prințul de Wales a participat la eveniment împreună cu copiii săi Prințul George, 10 ani, și Prințesa Charlotte, 9 ani.

Pe internet au apărut imagini care par să îl arate pe viitorul rege luând în serios sfatul cântăreței americane, "scuturându-se" pe melodia ei, „Shake it Off”. Prințesa Charlotte poate fi văzută imitându-și tatăl. Zara Tindall, verișoara lui William, și soțul său, Mike Tindall, au fost și ei prezenți la concertul de pe stadionul Wembley.

Prințul William, îmbrăcat într-o cămașă cu nasturi albastru deschis și un blazer, a putut fi văzut zâmbind în timp ce dansa.

@windsxrs The Prince of Wales and Zara Tindall was seen dancing to "Shake It Off" by Taylor Swift last night at Wembley Stadium. 🎥 kkinldn- TikTok | | #royalfamily #royals #princeofwales #princewilliam #windsxrs #taylorswift #theerastour #erastour #theprinceofwales #taylorswifttheerastour #zaratindall ♬ original sound - 𝐓𝐢𝐥𝐥𝐲

Primul dintre cele trei concerte ale lui Taylor Swift pe stadionul Wembley a avut loc vineri, în ziua în care Prințul de Wales și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare. Distribuind clipul cu Prințul de Wales dansând, contul oficial X al The Eras Tour a comentat: „Prințul William vibrează și dansează pe "Shake It Off" în prima seară a "The Eras Tour" al lui Taylor Swift la Londra!".

Mai devreme în cursul zilei, fanfara militară a Palatului Buckingham a interpretat o interpretare a piesei "Shake It Off" a lui Taylor Swift în timpul ceremoniei de schimbare a gărzilor.

Prințul de Wales a cunoscut-o pe Taylor Swift, celebra cântăreață americană, în 2013 și chiar a cântat din tot sufletul alături de ea și de artistul Jon Bon Jovi piesa „Living' On a Prayer”. S-a întâmplat la un eveniment la Palatul Kensington.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg