Prințul petrecăreț! William s-a distrat cu copiii George și Charlotte la concertul lui Taylor Swift

23 iunie, 2024

Prințul William s-a distrat alături de copiii lui și de alți membri ai familiei regale britanice la concertul susținut de Taylor Swift în Marea Britanie!

Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg

Fani înfocați Taylor Swift! Prințul William a fost văzut distrându-se de minune, etalându-și abilitățile de dansator în timpul primului concert The Eras Tour al lui Taylor Swift din Marea Britanie, concert care a avut loc vineri. Prințul de Wales a participat la eveniment împreună cu copiii săi Prințul George, 10 ani, și Prințesa Charlotte, 9 ani.

Pe internet au apărut imagini care par să îl arate pe viitorul rege luând în serios sfatul cântăreței americane, "scuturându-se" pe melodia ei, „Shake it Off”. Prințesa Charlotte poate fi văzută imitându-și tatăl. Zara Tindall, verișoara lui William, și soțul său, Mike Tindall, au fost și ei prezenți la concertul de pe stadionul Wembley.

Prințul William, îmbrăcat într-o cămașă cu nasturi albastru deschis și un blazer, a putut fi văzut zâmbind în timp ce dansa.

@windsxrs The Prince of Wales and Zara Tindall was seen dancing to "Shake It Off" by Taylor Swift last night at Wembley Stadium. 🎥 kkinldn- TikTok | | #royalfamily #royals #princeofwales #princewilliam #windsxrs #taylorswift #theerastour #erastour #theprinceofwales #taylorswifttheerastour #zaratindall ♬ original sound - 𝐓𝐢𝐥𝐥𝐲

Primul dintre cele trei concerte ale lui Taylor Swift pe stadionul Wembley a avut loc vineri, în ziua în care Prințul de Wales și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare. Distribuind clipul cu Prințul de Wales dansând, contul oficial X al The Eras Tour a comentat: „Prințul William vibrează și dansează pe "Shake It Off" în prima seară a "The Eras Tour" al lui Taylor Swift la Londra!".

Mai devreme în cursul zilei, fanfara militară a Palatului Buckingham a interpretat o interpretare a piesei "Shake It Off" a lui Taylor Swift în timpul ceremoniei de schimbare a gărzilor.

Prințul de Wales a cunoscut-o pe Taylor Swift, celebra cântăreață americană, în 2013 și chiar a cântat din tot sufletul alături de ea și de artistul Jon Bon Jovi piesa „Living' On a Prayer”. S-a întâmplat la un eveniment la Palatul Kensington.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg