Prințul Philip a primit vizitatori. Este în spital și se recuperează după operația la șold

Citeste tot despre:

Soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internat marțea trecută, pe 4 aprilie, la Spitalul Regal din Londra după ce a ratat mai multe îndatoriri regale din cauza unor probleme de sănătate.

Pe atunci, reprezentanții de la Palat au precizat că Prințul Philip (96) a fost internat în spital pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale  la nivelul șoldurilor, operația fiind una de succes. „Ducele de Edinburgh a suferit o operație de înlocuire a șoldului și a fost o reușită, progresând satisfăcător în această etapă timpurie. Alteța Sa va mai rămâne internet în spital pentru câteva zile. Se simte foarte bine. Mai multe detalii despre starea lui de sănătate vor fi publicate ulterior, dacă va fi cazul.”, scriau în comunicatul oficial reprezentanții prințului.

Acum, Philip, Ducele de Edinburgh, a primit vizitatori regali, după 9 zile petrecute în spital, sub stricta supraveghere a medicilor. Prințul se recuperează la Spitalul Regele Edward al VIII-lea, iar fiica sa, Prințesa Anne, a fost fotografiată intrând în spital. Singura fiică a lui Philip l-a vizitat joi, la o săptămână de la operație, mărturisind că tatăl ei este „în formă bună”. Regina este în prezent la Windsor, dar a fost în contact cu soțul ei, în timp ce prinții Charles și Andrew au fost plecați în străinătate în timp ce Philip a stat în spital.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA