Prinţul Philip, dezamăgit de Meghan Markle înainte de moarte. Ce mărturisiri i-a făcut unui angajat fidel: “Ne-am înşelat în privinţa ei”

31 martie, 2022
6 megi10 jpg jpeg

Prinţul Philip i-a mărturisit unui consilier, înainte de moarte, că s-a „înşelat” în privinţa lui Meghan Markle, asta după ce a aflat despre planurile ei şi ale Prinţului Harry de a părăsi familia regală.

Ducele de Edinburgh s-a enervat la culme după ce a citit despre planurile ducelui şi ducesei de Sussex, care anunţau că renunţă la îndatoririle regale şi se mută în California, scrie Christopher Anderson în Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry şi Meghan . Potrivit unui consilier citat în carte, Philip s-a dus direct la Regină pentru a-şi exprima „furia”.

Prinţul Philip, care nu ştia cum funcţionează aplicaţiile de social media, conform dezvăluirilor făcute de Andersen, a fost profund rănit de Meghan şi Harry, care nu i-au informat pe membrii familiei regale înainte de a face anunţul pe o reţea de socializare. Potrivit asistentului, Philip, pe atunci în vârstă de 99 de ani, i-a spus suveranei: „Acest lucru arată o lipsă totală de respect”.

Prinţul şi-a uşurat sufletul în faţa unuia dintre cei  mai apropiaţi angajaţi, căruia i-a vorbit despre Meghan  „Se pare că ne-am înşelat în privinţa ei tot timpul”, a fost concluzia trasă de el.

Ducele de Edinburgh şi fiul său, Prinţul de Wales, au avut o relaţie caldă cu Meghan, în vârstă de 40 de ani. Părea lor s-a schimbat radical, însă, după ce fosta actriţă l-a sustras pe Harry din familia regală.

Cartea susţine că membrii familiei regale au comparat-o pe ducesă cu Wallis Simpson, care l-a făcut pe Edward al VIII-lea să abdice. Cei doi au avut o relaţie controversată, s-au căsătorit în 1937, într-o mică ceremonie, fără ca familia să fie prezentă şi, în cele din urmă, au părăsit Marea Britanie şi atribuţiile regale.

Cartea lui Anderson susţine, de asemenea, că prinţul Charles ar fi avut o reacţie „înfricoşătoare” după ce a aflat de decizia fiului său.

Moştenitorul tronului ar fi avut o conversaţie telefonică cu Harry, căruia i-ar fi cerut să „încerce să repare asta”.

Harry va călători la Haga, în Olanda, pentru Jocurile Invictus, în aprilie, dar a refuzat sa vină la comemorarea Prinţului Philip, care a avut loc în urmă cu două zileRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg