Prinţul Philip, dezamăgit de Meghan Markle înainte de moarte. Ce mărturisiri i-a făcut unui angajat fidel: “Ne-am înşelat în privinţa ei”

31 martie, 2022
6 megi10 jpg jpeg

Prinţul Philip i-a mărturisit unui consilier, înainte de moarte, că s-a „înşelat” în privinţa lui Meghan Markle, asta după ce a aflat despre planurile ei şi ale Prinţului Harry de a părăsi familia regală.

Ducele de Edinburgh s-a enervat la culme după ce a citit despre planurile ducelui şi ducesei de Sussex, care anunţau că renunţă la îndatoririle regale şi se mută în California, scrie Christopher Anderson în Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry şi Meghan . Potrivit unui consilier citat în carte, Philip s-a dus direct la Regină pentru a-şi exprima „furia”.

Prinţul Philip, care nu ştia cum funcţionează aplicaţiile de social media, conform dezvăluirilor făcute de Andersen, a fost profund rănit de Meghan şi Harry, care nu i-au informat pe membrii familiei regale înainte de a face anunţul pe o reţea de socializare. Potrivit asistentului, Philip, pe atunci în vârstă de 99 de ani, i-a spus suveranei: „Acest lucru arată o lipsă totală de respect”.

stanga
dreapta
1 meh jpg jpeg
2 meh2 jpg jpeg
3 megi8 jpg jpeg
4 megi9 jpg jpeg
5 megi jpg jpeg
6 megi10 jpg jpeg

Prinţul şi-a uşurat sufletul în faţa unuia dintre cei  mai apropiaţi angajaţi, căruia i-a vorbit despre Meghan  „Se pare că ne-am înşelat în privinţa ei tot timpul”, a fost concluzia trasă de el.

Ducele de Edinburgh şi fiul său, Prinţul de Wales, au avut o relaţie caldă cu Meghan, în vârstă de 40 de ani. Părea lor s-a schimbat radical, însă, după ce fosta actriţă l-a sustras pe Harry din familia regală.

Cartea susţine că membrii familiei regale au comparat-o pe ducesă cu Wallis Simpson, care l-a făcut pe Edward al VIII-lea să abdice. Cei doi au avut o relaţie controversată, s-au căsătorit în 1937, într-o mică ceremonie, fără ca familia să fie prezentă şi, în cele din urmă, au părăsit Marea Britanie şi atribuţiile regale.

Cartea lui Anderson susţine, de asemenea, că prinţul Charles ar fi avut o reacţie „înfricoşătoare” după ce a aflat de decizia fiului său.

Moştenitorul tronului ar fi avut o conversaţie telefonică cu Harry, căruia i-ar fi cerut să „încerce să repare asta”.

Harry va călători la Haga, în Olanda, pentru Jocurile Invictus, în aprilie, dar a refuzat sa vină la comemorarea Prinţului Philip, care a avut loc în urmă cu două zileRecente pe Ok! Magazine

disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg
Letizia la Oceanograf jpg