Prințul Philip duce o viață retrasă, departe de Regina Elisabeta. Cu ce își ocupă timpul?

Din 1952 și până anul acesta, în luna august, Prințul Philip i-a stat alături Reginei Elisabeta, soția sa. A secundat-o la fiecare pas, a participat la tot soiul de evenimente oficiale în numele ei și a rămas în umbra ei, așa cum impune protocolul regal. De câteva luni, însă, Prințul Philip s-a desprins de îndatoririle regale și duce o viață tihnită și retrasă pe domeniul Sandringham.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

La cei 96 de ani, Ducele de Edinburgh își duce traiul departe de Regina Elisabeta a II-a, soția sa, el locuind acum la Wood Farm, o proprietate de la Sandringham, în timp ce monarhul britanic locuiește, evident, la Buckingham Palace, unde participă zilnic la evenimente oficiale. Așadar, după 70 de ani trăiți împreună, Prințul Philip petrece acum mai mult timp departe de soția sa ca oricând.

Proprietatea Sandringham

Potrivit reporterilor Richard Kay și Geffrey Levy, care au realizat un material special pentru Daily Mail, prințul Philip se bucură acum de activități relaxante, precum cititul, pictatul sau seratele în compania prietenilor. De altfel, un apropiat a dezvăluit că Prințul Philip adoră că nu mai există camere de filmat în jurul lui și că poate decide pentru prima dată în 70 de ani ce vrea să facă cu timpul lui.

Prințul Philip, în 2013, la Sandringham

Totuși, publicația DailyMail titrează că Regina Elisabeta e de acord cu noul stil de viață al soțului său și că îi duce lipsa atunci când ea este la palat. Pe 20 noiembrie se vor împlini 70 de ani de când Elisabeta s-a căsătorit cu Philip, bărbatul pe care îl descrie ca ”îngerul ei” și ”cel mai amabil și bun bărbat din lume”, așa că vor sărbători cu fast nunta de platină.

Se vor împlini 70 de ani de la nunta lor

Amintim că în anul 1947, în fața a 2000 de oameni, Prințesa Elisabeta s-a căsătorit cu Prințul Philip în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate la Westminster Abbey. Nunta lor a fost transmisă live pentru 200 de milioane de ascultători.

Moneda aniversară. 1947-2017
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA