Prințul Philip, internat de urgență!

Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost internat în spital, în noaptea de marți spre miercuri, din cauza unei infecții.

Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, a fpst internat de urgență

Palatul Buckingham a informat, astăzi, printr-un comunicat oficial, faptul că Prințul Philip (96) a fost internat de urgență, azi-noapte: ”Ducele de Edinburgh a fost internat în Spitalul Regele Edward al VII-lea, din Londra, noaptea trecută, ca o metodă de precauție, pentru tratarea unei infecții”.

În același comunicat, Casa Regală Britanică transmite că este vorba, totuși, de o metodă de precauție, și că soțul Reginei are o dispoziție bună: ”Prințul Philip este binedispus, chiar dacă e dezamăgit că va lipsi de la Deschiderea Parlamentului și de la Royal Ascot”.

Elisabeta și Filip sunt căsătoriți de 78 de ani

Potrivit primelor informații, Prințul Consort trebuia să ia parte la un eveniment important, în această seară, la Buckigham Palace, însă, din cauza condiției sale de sănătate, Prințul Charles va fi cel care îi va ține locul și care o va însoți pe mama sa, Regina Elisabeta. ”Prințul de Wales va fi cel care o va acompania pe Regină la eveniment. Majestatea Sa este ținută al curent și va participa la Royal Ascot, așa cum a fost planificat”, mai spune respectivul comunicat.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA