Prințul și Prințesa, un deceniu de iubire. Au anunțat că vor fi din nou părinți

24 octombrie, 2022
Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie de Luxemburg la 10 ani de mariaj, Instagram (8) jpg

Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie de Luxemburg aniversează un deceniu de iubire. Cei doi vor fi din nou părinți în 2023.

La sfârșitul săptămânii trecute, frumoșii regali și-au aniversat 10 ani de mariaj, așa numita ”nuntă de aluminiu”. Pentru a marca evenimentul, Marelui Ducat de Luxemburg a distribuit noi imagini cu Marele Duce moștenitor și Marea Ducesă moștenitoare.

”Acum 10 ani, pe 20 octombrie 2012, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie și-au jurat iubire veșnică și au spus ”Da” la Catedrala Notre-Dame, în fața mulțimii strânse ca să-i felicite.”

”Această aniversare fericită este dublată de marea veste că un nou bebeluș regal va veni în primăvara anului viitor.”, a adăugat Curtea Marelui Ducat.

”Prințul și Prințesa doresc să vă mulțumească pentru sprijinul dv. de netăgăduit de-a lungul acestor ani. Cu ocazia acestei aniversări fericite, vă sunt dezvăluite noi portrete princiare.”

Curtea Marelui Ducat a distribuit și imagini de la nuntă, unde îi vedem pe îndrăgostiți cum se sărută.

Stéphanie a purtat o superbă rochie de mireasă Elie Saab. Perechea a fost binecuvântată cu primul lor născut în 2020, iar adorabilul Prinț Charles are doi ani și la ora actuală este al doilea în linia de succesiune a tronului. Cu trei săptămâni înainte de a zecea aniversare a nunții, cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil și că Prințul Charles este din cale afară de fericit după ce a aflat vestea.

Bebelușul regal va veni pe lume în aprilie 2023, cu voia lui Dumnezeu.

”Suntem extrem de fericiți că ne mărim familia. Și micul Charles este în extaz, este o bucurie infinită să știi că aștepți un frate sau o soră.”, a declarat Marele Duce moștenitor postului RTL. ”Și pentru noi este o fericire enormă.”, a adăugat Prințul Guillaume.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg