Prințul William a ajuns la New York! Îmbrăcat sport, viitorul rege britanic a început deja treaba

19 septembrie, 2023

Hotărât, concis, pus pe fapte mari! Așa se prezintă Prințul de Wales încă de la începutul călătoriei sale de doar două zile în SUA.

Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg

William a și mers deja într-unul din locurile destinate misiunii de salvare a mediului, intens promovată de prinț. Aici a vorbit cu un voluntar, în timp ce a vizitat o organizație care adună scoici, în cadrul Proiectului Billion Oyster de pe Insula Governors.

Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (1) jpg

Aici sunt strânse scoici care au fost donate de restaurantele din Manhattan și vor fi folosite ca resursă pentru restaurarea recifelor de stridii.

Billion Oyster Project este o organizație nonprofit cu misiunea de a restaura recifele de stridii în portul New York prin inițiative de educație publică.

Prințul William promovează sustenabilitatea, reciclarea, energia verde, misiunea de salvare a Planetei prin decizii conștiente. Despre asta vorbește Premiul Earthshot, proiectul de mediu în care Prințul de Wales este atât de implicat.

Prințul William a sosit la New York cu un zbor comercial, pentru o călătorie de două zile, care vizează premiul Earthshot. Moștenitorul tronului britanic a mărturisit că se bucură de revenirea în State, lăudându-i pe americani.

El a subliniat: „Este atât de bine să ne întoarcem în Statele Unite. Nimeni nu întrece optimismul și ingeniozitatea americană, așa că este corect să dezvăluim finaliștii Earthshot de anul acesta la New York. Acum 80 de ani, lumea s-a reunit în acest mare oraș pentru a găsi o nouă cale, prin intermediul ONU, de a rezolva provocările noastre comune. Știu că generația noastră poate lua măsurile îndrăznețe de care avem nevoie pentru a face schimbări către o lume sănătoasă și durabilă. Provocarea poate fi uriașă, dar, așa cum ne-a învățat John F Kennedy, noi facem față provocării nu pentru că este ușor, ci pentru că este greu. Și vital." Așa a sunat impresionantul discurs al fiului Regelui Charles.

Prințul William a ajuns la Billion Oyster Project cu șalupa pe Râul Hudson. 

L-a întâlnit pe directorul executiv și co-fondatorul Billion Oyster Project, Pete Malinowski.

S-a văzut, de asemenea, cu studenți voluntari și restauratori implicați în proiect, care își propun să restaureze recifele de stridii în portul New York prin inițiative de educație publică.

Marți, regalul va vorbi la Earthshot Summit, unde va anunța finaliștii premiilor Earthshot din acest an, e vorba de companii și proiecte care se concentrează pe soluții climatice. Ceremonia oficială de anul acesta va avea loc la Singapore pe 7 noiembrie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg
nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg
diana - charles
Meghan Markle tinute Invictus jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (6) jpg
Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg
Eugenie turcoaz jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Olga Romanoff profimedia 0604335352 (2) jpg
Prințesa Estelle profimedia 0805377579 jpg
Kate și William GettyImages 1665609498 jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Printesa Eugenie in vacanta jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty jpg