Prințul William a dezvăluit din greșeală sexul bebelușului nr. 3?

Animat de atmosfera de la meciul echipei sale favorite de fotbal, dar și încântat de cadoul primit – un tricou al unuia dintre jucători, Prințul William a lăsat să-i scape un indiciu legat de sexul bebelușului nr. 3, care se pregătește să vină pe lume din moment în moment.

Ieri seară, Prințul William al Marii Britanii a urmărit un meci de fotbal între echipa sa favorită, Aston Villa, și Crdiff City. După victoria echipei sale favorite, acesta a fost invitat în vestiar, unde a primit drept suvernir un tricou al unuia dintre jucători, pe nume Jack.

Fără să-și dea seama, William a spus că acesta va fi numele viitorului său copil. ”Voi insista ca bebelușul să primească numele de Jack. … sau Jackie”, a declarat el cu o pauză considerabilă, dându-și seama, probabil, că a dezvăluit o informație interzisă publicului larg.

Așadar, să fie bebelușul nr. 3 tot un băiețel? Tot ce e posibil, din moment ce și alții spun că, în funcție de burtica lui Kate de gravidă, ar fi vorba într-adevăr despre un băiețel.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA