Prințul William a fost foarte clar: deși e o perioadă grea pentru monarhie, prioritatea lui este Kate

7 februarie, 2024

Provocările sunt intense acum: atât în ceea ce privește monarhia, cât și cuplul lor. Prinții de Wales par însă mai uniți ca niciodată. Și deși lucrurile par că se prăbușesc în jur, Prințul William își pune soția pe primul loc.

Kate și William, Getty jpg

Un soț exemplar, așa poate fi descris Prințul William, dacă luăm în calcul ultimele date oferite de presa britanică.

Însă foarte atipic pentru monarhie, dacă ne uităm puțin în spate, la felul în care gestiona lucrurile răposata Regină Elisabeta a II-a. Dacă pentru bunica sa, Coroana era pe primul loc, viitorul suveran britanic schimbă puțin ordinea și face dovada că-și adoră soția.

Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, și-a întrerupt îndatoririle regale pentru a avea grijă de Kate și de copiii lor, în urma intervenției chirurgicale pe abdomen, luna trecută.

Își reia miercuri activitatea regală, când va găzdui o învestitură la Castelul Windsor. William va participa, de asemenea, la gala de strângere de fonduri London Air Ambulance de la Hotelul Raffles din Londra în aceeași seară.

Însă potrivit presei britanice, se înțelege că Prințul William nu revine la treabă și la sarcinile regale cu normă întreagă. În schimb, „rămâne concentrat” pe îngrijirea soției Kate și a celor trei copii ai lor.

De asemenea, moștenitorul britanic nu are „în plan” să-l vadă pe Harry în timpul vizitei sale în Marea Britanie, afirmă persoane din interiorul Palatului. Charles, în ciuda diagnosticului serios primit, de cancer, va continua să își facă treaba de rege fără interacțiuni publice. Monarhul a ajuns deja la Sandringham, alături de soția sa, Regina Camilla, unde va urma tratamentul propus de medici.

Regele Charles și-a așteptat mezinul la Clarence House, iar de acolo a plecat cu elicopterul înspre Sandringham, reședința regală din Norfolk atât de dragă lui Charles!

După întâlnirile de miercuri, Prințul William nu mai are nimic în agenda publică. Din datele de până acum, se arată că moștenitorul regal intenționează să stea cu familia săptămâna viitoare, când este programată și o vacanță școlară.

O sursă a declarat pentru Daily Mail: „Prințul a precizat întotdeauna că prioritatea lui este familia. Va reveni la treabă miercuri, însă apoi va lipsi din nou o perioadă.”

Este cea mai importantă provocare din căsnicia lor de până acum. Prințul de Wales a fost surprins foarte abătut, după ce o vizitase pe Kate, atunci când Prințesa încă era în spital.

Și fanilor regali le este dor de super cuplul William și Kate și abia așteaptă să-i revadă împreună, bine și sănătoși.

Foto: Getty Images & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg
Donald Trump și Printul Harry   Profimedia jpg
Ducele și ducesa de Edinburgh, vizită regală sportivă la Manchester, Profimedia jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert la o gală caritabilă, Palatul regal monegasc 2 jpg
Kate Middleton în roz jpg
Printesa Kako, Printesa Kiko, Printul Fumihito Akishino   GettyImages 2031804183 jpg
Prințesa Estelle a Suediei, Getty Images jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Regele Charles al III lea al Marii Britanii și Camilla, Foto Getty (2) jpg
Meghan Markle   profimedia 0849894016 jpg