Prințul William a ordonat avionului să decoleze fără Harry, atunci când Regina Elisabeta era pe moarte

16 martie, 2023

Noi detalii legate de relația rece dintre cei doi frați regali au ieșit recent la suprafață. Și nu sunt deloc încurajatoare.

FotoJetWilliamșiHarrycolaj jpg

A făcut Prințul William acest gest dinadins? L-a lăsat intenționat pe Prințul Harry în spate, grăbit să-și ia adio de la Regină? Să fie doar el cel care o mai prinde în viață sau pur și simplu era îngrijorat de bunica sa?

Ne reamintim puțin momentul 8 septembrie 2022. Zvonurile legate de sănătatea precară a suveranei se înăspreau de la oră la alta. Deși Prințul William s-a grăbit în Scoția, nu a mai prins-o în viață pe Regină. Prințul Harry nici atât, el a ajuns la Balmoral printre ultimii. La data aceea, Ducii de Sussex erau în Germania.

Înainte ca fostul monarh să-și dea ultima suflare, toți apropiații alergau care încotro s-o mai prindă și să-și ia adio. Inclusiv Prințul Harry și Meghan Markle, aflați convenabil în Europa, la data respectivă.

Se pare că atunci când pregăteau avionul pentru William la Londra, prințul moștenitor nu a fost deloc bucuros de ideea să-l aștepte și pe Harry.

Meghan Markle a povestit că Prințul Harry a insistat ca și ea să-l însoțească în Scoția. Planul a fost dezvăluit jurnaliștilor în jurul orei 2 PM. Însă Harry ar fi primit informația că Ducesa nu era binevenită la căpătâiul Reginei, pentru a-și lua adio.

Nu e vreo surpriză că nu a fost invitată, în condițiile în care ani la rândul cei doi au refuzat sistematic să mai ajungă în Scoția, la Balmoral. Ar fi fost ciudat să se grăbească ca s-o vadă pe bunica soțului său murind.

William, pe de altă parte, a zorit lucrurile cât a putut, scriu tabloidele britanice.

Prințul moștenitor a ordonat decolarea imediată, fără a schița vreun gest c-ar fi dispus să-l aștepte pe Harry să vină din Germania, pentru a pleca împreună. La 2:40, aeronava Prințului William s-a ridicat de la sol.

Harry a fost lăsat în urmă și nevoit să închirieze propriul său avion, ca să ajungă la bunica muribundă. Din păcate, nu a mai reușit, moartea Reginei a fost declarată la 3:10 PM, iar Prințul Harry a ajuns la Castelul Balmoral în jur de 6:45 PM.

Atunci parcă nici nu ne mai mirăm de unde atâta înverșunare a mezinului Regelui Charles, care oricum toată viața a suferit din cauza statutului de rezervă.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg