Prințul William a organizat o petrecere în grădină, pe ploaie, în numele Regelui! Cine i-a fost alături

22 mai, 2024

Evident, marea absentă a fost soția sa, Kate Middleton. Prințesa de Wales lipsește pentru prima dată de la acest tip de eveniment. Nici măcar ploaia însă nu le-a stricat petrecerea în grădină.

Prințul William la garden party, Profimedia (2) jpg

Foarte repede, domeniul rezervat petrecerii s-a transformat într-o mare de umbrele, însă nu este nimic deosebit, britanicii au învățat să conviețuiască cu ploaia.

Prințul William la garden party, Profimedia (3) jpg

La patru ace și cu joben, William a făcut tot posibilul să fie zâmbitor, carismatic și să se bucure de moment. Activii familiei regale s-au reunit. Viitorul rege a fost susținut de verișoarele sale Zara și Prințesele Eugenie și Beatrice. Nu a lipsit nici soțul Zarei, Mike Tindall.

Fiica Prințesei Anne a fost adorabilă, surprinsă într-un moment Mary Poppins. Prezent a fost și fratele Zarei, Peter Phillips.

”Petrecerea Suveranului” a fost găzduită în grădina Palatului Buckingham ieri, 21 mai 2024.

Reuniunea regală i-a strâns pe toți laolaltă, după mult timp.

Prințul William și-a invitat personal membrii familiei la garden party să îi fie alături, în timp ce soția sa, Prințesa de Wales, își continuă recuperarea după tratamentul cancerului.

Ploaia nu a afectat organizarea. William și verii săi au socializat din plin cu oaspeții. Viitorul rege, în vârstă de 41 de ani, a glumit că este „vremea perfectă pentru înot”, în timp ce s-a întâlnit cu Douglas Whitlam, președintele Swim England, iar mai târziu a dezvăluit că fiul său, Prințul George, în vârstă de zece ani, este un „potențial pilot în devenire”. S-a confesat lui Chrissie Lacey, care i-a dăruit lui William biscuiți de casă făcuți de ea, întrucât Prințul de Wales este un mare iubitor de biscuiți.

De asemenea, William a plecat cu o carte pentru copii pe care s-a angajat să o citească prințului Louis la culcare, de la autorul în devenire Rowan Aderyn, parte a echipei Prince's Homewards din Newport, Gwent.

În ultimii ani, mulți fani regali s-au întrebat adesea de ce verișoarele Prințului de Wales nu își alocă sarcini regale, în special într-un moment în care există presiuni asupra unui contingent mai mic de membri ai familiei regale.

Răspunsul este pentru că și-au făcut deja cariere. Beatrice lucrează pentru compania de tehnologie din SUA, Afiniti, în timp ce Eugenie este director la galeria de artă Hauser & Wirth din Londra.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg