Prinţul William a petrecut noaptea în oraş, fără însărcinata Kate!

12 aprilie, 2018
prince william john carew football match z jpeg

În timp ce Kate este ”imobilizată” la Kensington Palace, în aşteptarea bebeluşului nr. 3, Prinţul William a spus ”Da” unei ieşiri în oraş, cu prietenii. Acesta a fost fotografiat pe stadion, în boxa regală, urmărind un meci de fotbal.

William a mers să urmărească un meci de fotbal

Dacă Ducesa numără zilele sau poate orele până va da naştere bebeluşului nr. 3, soţul ei petrece timp de calitate cu prietenii săi. Acesta a fost surprins de paparazzi pe stadionul din Birmingham, susţinându-şi echipa de fotbal preferată, Villa. Însoţit de bunii lui prieteni, William părea în elementul său pe stadion.

Alături de prietenii lui, pe stadion

image

Îmbrăcat lejer, William era vizibil fericit că are ocazia să urmărească meciul între echipa sa favorită, Villa, şi Cardiff City. Ba mai mult, la sfârşitul meciului, Prinţul William al Marii Britanii a fost dispus să încalce protocolul regal şi a făcut un selfie alături de unul dintre jucătorii săi preferaţi, James Chester.

Un selfie ”regal”.

William a vorbit adesea despre echipa sa favorită de fotbal, mărturisind că încearcă să le transmită şi copiilor lui iubirea faţă de fotbal. Chiar şi Kate a mărturisit că George şi Charlotte poartă, din când în când, tricouri înscriţionate cu ”Aston Villa” pentru a susţine echipa de fotbal preferată de tatăl lor.Recente pe Ok! Magazine

harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG
letizia profimedia 0711056552 jpg
met6 jpg
meghan markle colaj 4 jpg