Prințul William a revenit în locul unde bunica lui, Regina Elisabeta, l-a cunoscut pe Prințul Philip

15 decembrie, 2023

Prințul William, în calitate de Prinț de Wales, l-a reprezentat joi pe Regele Charles la Britannia Royal Naval College, locul unde Regina Elisabeta s-a îndrăgostit de Philip, în iulie 1939.

Prințul William (6) jpg

Prințul William a mers joi dimineața la Colegiul de pregătire al Marinei Regale din Dartmouth, Devon, pentru a-i vedea pe cei mai noi cadeți absolvenți, înainte de serviciul militar.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, l-a reprezentat pe tatăl său, Regele Charles, la ceremonia de la Britannia Royal Naval College (BRNC), în cadrul căreia a făcut salutul regal în timp ce peste 100 de cadeți ai Marinei Regale au absolvit. Îmbrăcat în uniforma ceremonială completă a Royal Navy, cu șapcă și sabie, Prințul William s-a întâlnit ulterior cu cadeții, instructorii și diverși șefi de departamente.

"Este o mare onoare pentru mine, în calitate de comodor-șef al submarinelor, să fiu alături de voi aici, în BRNC, reprezentând pe Majestatea Sa Regele la diviziile Lordului Mare Amiral", a spus Prințul William în discursul său, conform People

"Ca să vă liniștesc, știu prea bine cât de rapid ți se face frig când stai nemișcat la paradă, așa că promisiunea mea față de voi este că voi fi scurt, permițându-vă să treceți de aceste uși mărețe și să vă îndreptați spre reușitele pe care le-ați bifat cu greu!".

"Propria mea paradă de absolvire a fost la Sandhurst, Britannia Royal Naval College și deține un loc foarte special în inima mea. Este bine cunoscut faptul că bunica și bunicul meu s-au întâlnit aici, în timp ce străbunicul meu, Regele George al VI-lea, îndeplinea exact aceste îndatoriri", a adăugat el despre momentul în care Prințesă Elisabeta devenită apoi regină, în vârstă de 13 ani, și Prințul Philip, pe atunci în vârstă de 18 ani, s-au întâlnit la colegiu alături de Regele George, Regina Mamă și Prințesa Margareta.

Regina Elisabeta a spus mai târziu că acela a fost momentul în care s-a îndrăgostit de Prințul Philip, iar cei doi au început să facă schimb de scrisori după aceea. De asemenea, se pare că regretata regină "nu a avut niciodată ochi pentru altcineva".

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg