Prințul William a revenit la muncă, în timp ce Kate Middleton se recuperează! El tot cu gândul la ea e

8 februarie, 2024

Prințul William a revenit la muncă ieri, la două zile după anunțul Palatului Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles, care are cancer.

Prințul William jpg

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a avut miercuri primul său angajament public de când soția sa, Kate Middleton, s-a întors acasă după o spitalizare de 13 zile în urma unei operații abdominale. De asemenea, apariția lui a marcat reluarea îndatoririlor regale, după ce s-a aflat că tatăl său, Regele Charles, suuferă de cancer.

Prințul William a condus o dimineață de învestiri la Castelul Windsor în numele tatălui său, înmânând medalii fostei jucătoare de fotbal Ellen White și brigadierului Tobias Lambert, care a fost numit ofițer al Ordinului Imperiului Britanic.

Ceremoniile de învestire recunosc realizările remarcabile, curajul personal sau serviciile aduse Regatului Unit, iar ceremoniile au loc pe tot parcursul anului pentru a-i sărbători pe cei numiți pe lista de onoruri de Anul Nou sau pe lista de onoruri de ziua de naștere a suveranului. Prințesa Anne a găzduit marți prima ceremonie de învestitură a săptămânii, înmânând medalii tenorului de operă Nicholas Spence, arbitrului de rugby Sara Cox, jucătorului de rugby în scaun cu rotile James Simpson și altora, la Castelul Windsor. 

Patricia Spruce a scris pe LinkedIn, după ce a primit onorul la Castelul Windsor, că Prințul William i-a spus că prințesa Kate Middleton a fost îngrijită de două asistente medicale care sunt "uimitoare și amabile".

Ellen Convery, mai cunoscută sub numele de Ellen White din perioada în care juca fotbal, a primit un MBE de la Prințul William pentru serviciile aduse fotbalului. ”A fost o onoare incredibilă să primesc un MBE, așa că mă simt foarte norocoasă", a declarat ea la castel. "I-am trimis cele mai bune urări regelui și, evident, și lui Kate, prințesa de Wales", a continuat ea. 

Cei doi au discutat și despre echipa de fotbal preferată a Prințului William: Aston Villa. "A fost un susținător incredibil al fotbalului feminin timp de mulți ani, de când fac parte din Anglia și joc fotbal", a explicat Convery, conform People

În ultimele săptămâni, Prințul William și-a eliberat agenda, întrucât prințesa Kate Middleton a suferit o "operație abdominală planificată" pe 17 ianuarie. El a vrut să fie alături mai mult timp de soția lui și de cei trei copii ai lor.

Prințesa Kate Middleton a fost externată din spital pe 29 ianuarie, iar Prințul William a ieșit pentru învestirea de la Castelul Windsor miercuri, nouă zile mai târziu. Casa Prințului William și a familiei sale, Adelaide Cottage, se află în cadrul domeniului Windsor, acolo continuă acum recuperarea Prințesa. Palatul Kensington a declarat pe 17 ianuarie că Prințesa Kate se va recupera acasă în urma spitalizării după intervenția chirurgicală și că este "puțin probabil să revină la îndatoririle publice până după Paște", pe baza recomandărilor medicale actuale.

Totodată, miercuri, Prințul William a participat și la dineul de gală al organizației caritabile London's Air Ambulance Charity. Este o cauză dragă Prințului William, care a fost pilot de ambulanță aeriană timp de aproximativ doi ani în East Anglia și este patronul organizației. 

Foto: Instagram Prince and Princess of Wales



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg