Prințul William a vizitat-o pe Kate Middleton la spital, după operația suferită! Cât de îngrijorat e

19 ianuarie, 2024

Prințul William e alături de soția sa, Kate Middleton, în spital, după ce aceasta se recuperează în urma unei operații abdominale pe care a suferit-o la începutul acestei săptămâni!

Prințul William (4) jpg

Joi, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, i-a făcut o vizită soției sale la spital, după ce Palatul Kensington a anunțat miercuri că Prințesa Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a suferit marți o "operație abdominală planificată".

Prințul William a fost fotografiat părăsind clinica privată din Londra joi, în jurul orei 12:35. Chiar el a condus mașina, însă a fost însoțit de un bărbat, dar și de o mașină de protecție, cu gărzile lui de corp.

Potrivit publicației The Telegraph, se pare că Prințul William intenționează să petreacă cât mai mult timp posibil cu Kate Middleton, pe măsură ce aceasta se recuperează în urma spitalizării sale. El va încerca să fie mai prezent în viața celor trei copii ai lor - prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani - acasă, în Windsor. 

Conform publicației People, problema de sănătate cu care se confruntă Kate Middleton nu e una canceroasă. „Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea", se arată în comunicatul Palatului Kensington despre intervenția suferită de Kate Middleton.

„Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private", continuă comunicatul.

"Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări cu privire la evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit".

"Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Ea așteaptă cu nerăbdare să reintroducă cât mai multe, cât mai curând posibil", au adăugat ei.

Prințul William este, de asemenea, așteptat să își amâne unele angajamente pentru a fi alături de Kate Middleton și pentru a-și susține familia. Se înțelege că două viitoare călătorii internaționale planificate au fost amânate.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg