Prințul William, alături de un model australian și alți prieteni, la schi. Unde e Kate?

Prințul William a fost surprins de paparazzi în vacanță la schi, în Elveția, iar soția sa a fost de nevăzut. Ba mai mult, acesta era în compania unor prieteni, dar și a unui model australian, față de care Will părea destul de apropiat. Ce s-a întâmplat acolo?

William a mers în vacanță la schi fără Kate

În timpul slujbei religioase de la Westminster Abbey, care marca Commonwealth Day, Ducele de Cambridge a fost de nevăzut. Asta pentru că-n timp ce toata familia regală era la biserică, acesta se afla într-o vacanță în Elveția alături de prieteni apropiați.

O experiență care sigur nu va fi văzută cu ochi buni de simpatizanții casei regale. Și nici de Kate, dacă e să judecăm după aceste fotografii în care soțul ei apare fiind cam prietenos cu acest model australian în vârstă de 24 de ani, pe nume Sophie Taylor.

Prea prietenoși?

E drept, în imagini cei doi apar doar discutând, și totul în compania și a altor persoane. Însă ce s-a întâmplat în clubul de noapte în care au mers după aceea ne preocupă pe noi. Căci, potrivit unor surse citate de DailyMail, Prințul a petrecut ”bând și dânsând până la primele ore ale dimineții”. Kate ce-o părere o avea?

Modelul australian cu care a fost văzut William

Suntem tare curioși cum de ea, o schioară împătimită, a ales să rămână acasă cu cei doi copii ai cuplului, în timp ce soțul ei se distra la atâția kilometri distanță. Mda, rămâne de aflat!

sursă foto & video: Youtube

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA