Prințul William, descris ca fiind dificil și iute la mânie, la fel ca tatăl său, Regele Charles

10 octombrie, 2022

La o primă vedere, Prințul William pare foarte calm și echilibrat, însă umblă vorba că moștenitorul tronului ar avea un temperament dificil, la fel ca tatăl său, Regele Charles.

portret regal 2022, Regele Charles, Camilla, Catherine, William PNG

După moartea reginei, temperamentul coleric al lui Charles a ieșit în evidență în public, în mult comentatul video în care acesta era frustrat din cauza unui stilou defect, cu care a trebuit să semneze niște documente oficiale la Castelul Hillsborough din Irlanda de Nord. Într-un videoclip care a devenit viral pe rețelele de socializare, Charles poate fi auzit exclamând „Nu suport prostia asta de stilou... se întâmplă de fiecare dată împuțită”, înainte de a ieși din cameră.

Comportamentul lui Charles nu este chiar o surpriză pentru unii. Jurnalista Penny Junor, care îl cunoaște pe Charles de trei decenii, a declarat în 2018: „Are un temperament groaznic și tendința să-și plângă de milă”.

Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE

O altă expertă regală, Tina Brown, l-a descris pe rege drept „emoțional”, același cuvânt folosit de biograful regal Robert Jobson pentru a-l descrie pe Prințul William. În cartea sa, William at 40: The Making of a Modern Monarch, publicată în acest an, scriitorul a scris că William se înfurie rapid, adesea în legătură cu problemele asociate cu familia regală.

„William poate exploda în orice moment – ​​de obicei când este frustrat sau când vine vorba de probleme legate de familia lui. Chiar și membrii seniori ai cercului său vor verifica în ce toane este înainte de a deveni prea încrezători în prezența lui sau de a discuta probleme neplăcute, care ar putea fi abordate mai bine în alt moment. Mulți oameni din interior cred că William poate fi un personaj emoțional și, uneori, dificil de manevrat.”

Corespondentul regal al publicației Daily Express, Richard Palmer, a susținut și el aceste afirmații, declarând că William „are, uneori, un temperament dificil în culise”, dar a adăugat că moștenitorul tronului știe și să primească critici.

Biograful regal Robert Jobson mai scrie: „Uneori, nivelul beligeranei lui William l-a șocat pe tatăl său, care a detestat întotdeauna confruntarea. Rezultatul este că Charles tinde să se poarte cu mănuși atunci când are de-a face cu moștenitorul său și nu reușește să-l pună la respect.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg