Prințul William, descris ca fiind dificil și iute la mânie, la fel ca tatăl său, Regele Charles

10 octombrie, 2022

La o primă vedere, Prințul William pare foarte calm și echilibrat, însă umblă vorba că moștenitorul tronului ar avea un temperament dificil, la fel ca tatăl său, Regele Charles.

portret regal 2022, Regele Charles, Camilla, Catherine, William PNG

După moartea reginei, temperamentul coleric al lui Charles a ieșit în evidență în public, în mult comentatul video în care acesta era frustrat din cauza unui stilou defect, cu care a trebuit să semneze niște documente oficiale la Castelul Hillsborough din Irlanda de Nord. Într-un videoclip care a devenit viral pe rețelele de socializare, Charles poate fi auzit exclamând „Nu suport prostia asta de stilou... se întâmplă de fiecare dată împuțită”, înainte de a ieși din cameră.

Comportamentul lui Charles nu este chiar o surpriză pentru unii. Jurnalista Penny Junor, care îl cunoaște pe Charles de trei decenii, a declarat în 2018: „Are un temperament groaznic și tendința să-și plângă de milă”.

Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE

O altă expertă regală, Tina Brown, l-a descris pe rege drept „emoțional”, același cuvânt folosit de biograful regal Robert Jobson pentru a-l descrie pe Prințul William. În cartea sa, William at 40: The Making of a Modern Monarch, publicată în acest an, scriitorul a scris că William se înfurie rapid, adesea în legătură cu problemele asociate cu familia regală.

„William poate exploda în orice moment – ​​de obicei când este frustrat sau când vine vorba de probleme legate de familia lui. Chiar și membrii seniori ai cercului său vor verifica în ce toane este înainte de a deveni prea încrezători în prezența lui sau de a discuta probleme neplăcute, care ar putea fi abordate mai bine în alt moment. Mulți oameni din interior cred că William poate fi un personaj emoțional și, uneori, dificil de manevrat.”

Corespondentul regal al publicației Daily Express, Richard Palmer, a susținut și el aceste afirmații, declarând că William „are, uneori, un temperament dificil în culise”, dar a adăugat că moștenitorul tronului știe și să primească critici.

Biograful regal Robert Jobson mai scrie: „Uneori, nivelul beligeranei lui William l-a șocat pe tatăl său, care a detestat întotdeauna confruntarea. Rezultatul este că Charles tinde să se poarte cu mănuși atunci când are de-a face cu moștenitorul său și nu reușește să-l pună la respect.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg