Prințul William, dezorientat de spitalizarea bruscă a lui Kate Middleton. E o perioadă dificilă pentru ei

24 ianuarie, 2024

Prințul William jonglează între a fi alături de soția sa, Kate Middleton, în timp ce aceasta se recuperează după o intervenție chirurgicală, și îngrijirea celor trei copii ai lor. Un expert regal spune că e o perioadă deosebit de "dificilă" pentru familie.

Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg

Prințul William e probabil "destul de nedumerit" de internarea "bruscă" a lui Kate Middleton în spital pentru o intervenție chirurgicală, susține un expert regal.

Kate Middleton se află încă în spitalul privat din Londra, după ce marțea trecută a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Se așteaptă ca Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, să rămână acolo între 10 și 14 zile în total. Pentru a fi alături de soția sa și pentru a avea grijă de cei trei copii ai lor, Prințul William și-a eliberat agenda de vizite și întâlniri oficiale și se retrage temporar din rolul său regal. 

Exclusiv pentru revista OK! Magazine UK, fostul corespondent regal BBC Jennie Bond crede că va fi o perioadă deosebit de dificilă pentru moștenitorul tronului. Ea a explicat: „Se va simți emoționat, stresat și, probabil, mai degrabă dezorientat de această întorsătură bruscă a evenimentelor.

Poți avea toate privilegiile în viață, dar sănătatea ta este primordială și nu o poți controla. William va fi cu siguranță acolo pentru copii. Ei vor să păstreze lucrurile cât mai normale posibil, așa că mă aștept ca William să se ocupe de școală, să ajute la teme, să gătească și să facă rutina de culcare."

Palatul Kensington a anunțat miercurea trecută vestea operației prințesei, iar Palatul Buckingham a declanșat o dublă sperietură regală doar 90 de minute mai târziu, dezvăluind că Regele Charles se pregătește pentru un tratament pentru o prostată mărită. Regele și-a anulat, de asemenea, angajamentele pregătite pentru procedura corectivă la spital în această săptămână, notează Mirror

Totodată, Jennie Bond a adăugat: "Este o perioadă de încercare pentru ei. Familia Wales a trecut prin multe traume în ultima vreme, cu decese, rupturi, acuzații și o încoronare, dar au reușit să păstreze zâmbetul în toate acestea, iar popularitatea lor a crescut. Să fie loviți de această lovitură de ciocan neașteptată este un adevărat șoc, dar sunt sigură că vor aprecia revărsarea de bunăvoință față de Kate și întreaga familie."

Săptămâna trecută s-a spus că Prințesa Kate Middleton "se simte bine", iar William a petrecut timp alături de ea, la spital. Nu se așteaptă ca ea să revină la îndatoririle oficiale decât după Paște. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg