Prințul William e într-o formă de invidiat! Și-a etalat calitățile sportive într-o barcă cu vâsle

22 mai, 2023

Prințul de Wales a surprins cu apariția lui care a marcat săptămâna de conștientizare a sănătății mintale.

Kate Middleton si printul William FOTO Profimedia jpg

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, e protagonistul dintr-un nou videoclip care a fost distribuit duminică pe contul de YouTube al Prințului și Prințesei de Wales, în care apare alături membrilor navei HMS Oardacious pentru o plimbare cu barca cu vâsle.

Fundația HMS Oardacious a fost înființată în 2019 și strânge fonduri pentru a sprijini bunăstarea, sănătatea mintală și bunăstarea tuturor marinarilor, atât a celor care au servit, cât și a celor pensionați, precum și a familiilor acestora.

În cadrul întâlnirii de pe Lacul Dorney din Buckinghamshire, Prințul William, care ocupă funcția de comandant-șef al Serviciului de submarine, s-a văzut cu locotenent-comandorul Hugo Mitchell-Heggs și echipa sa, care intenționează să traverseze Atlanticul într-o nouă ambarcațiune ecologică în luna decembrie a acestui an.

După ce a făcut cunoștință cu grupul, Prințul William a fost întrebat dacă este pregătit să ia parte la o plimbare cu barba cu vârsle de-a lungul lacului. A acceptat imediat, făcând și o gumă: „Probabilitatea ca eu să plesnesc vâsla altcuiva este mare". 

După excursia plăcută cu barca, grupul s-a întors la Centrul de canotaj al Colegiului Eton, unde Prințul William i-a întrebat pe membrii echipei cum fac față stresului pe care îl presupune munca lor. „Ne concentrăm atât de mult pe sănătatea noastră fizică, dar, de fapt, recunoaștem faptul că sănătatea psihologică este la fel este importantă", a spus Mitchell-Heggs. „Toată lumea suferă de anxietate, însă la nivele diferite”.

Prințul de Wales a remarcat că "trebuie să ai o anumită gândire pntru a-ți face treaba", Mitchell-Heggs continuă: „Stai luni întregi într-un tub de metal. Multe dintre plăcerile vieții tale sunt departe, nu ai parte de lumina soarelui sau de aer curat. Treci de la statutul de civil la această lume cu totul nouă, în care lucrezi cu colegii de navă și o dinamică cu totul nouă".

Prințul William a vorbit apoi din propria experiență și adaugă: „Înțelegerea rețelelor noastre de sprijin este crucială, pentru că mulți oameni nu au aceste rețele de sprijin. Cred că, în armată, suntem foarte buni la a forma legături strânse și la a realiza că singurul mod în care vom trece peste toate acestea este să ne ajutăm unii pe alții."

Foto: Instagram, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg