Prințul William, elegant, cu papion, la un nou eveniment. Cine l-a susținut discret, din public

17 octombrie, 2024

Prințul de Wales a ținut chiar și un discurs inspirațional și se vede treaba că se simte foarte bine cu noul look pe care îl afișează: acela cu barbă.

FotoJet Will jpg

William, prezent la Premiile Centrepoint, a cerut „schimbare sistemică” și accent pe „prevenire mai degrabă decât pe management” pentru a pune capăt situației persoanelor fără adăpost.

Într-un discurs sincer la Centrepoint Awards, Prințul William a subliniat, de asemenea, necesitatea de a se asigura că „toți tinerii au opțiuni cu adevărat accesibile pentru a trăi și a prospera independent”.

Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (6) jpg

Purtând un smoking albastru închis din catifea și cravată neagră, William a fost întâmpinat la intrarea în Muzeu de Sir Kenneth Olisa, Lordul Locotenent al Marii Londrei și Seyi Obakin, CEO-ul Centrepoint. De asemenea, a discutat cu Nicholas Cullinan, directorul Muzeului Britanic și cu doi dintre tinerii care au evoluat în timpul ceremoniei.

Înăuntru, s-a întâlnit cu susținători ai organizației de caritate, comentând despre fundalul „spectaculos” al Monumentului Nereidei, înainte de a se îndrepta către Galeriile Parthenon, unde a fost prezentat artiștilor interpreți și finaliștilor premiilor.

El a discutat cu gazda Claudia Winkleman și cu cântăreața Beverley Knight, căreia i-a transmis: „Nu-i așa că o să cânți în seara asta, Beverley? Acustica de aici are nevoie de un moment Beverley Knight!”.

Moștenitorul Regelui Charles a fost la înălțime. De asemenea, a fost susținut discret în public de trei prezențe diafane și eclatante: verișoarele sale Lady Kitty, Lady Eliza și Lady Amelia, trei dintre fiicele frumoase și blonde ale unchiului Charles Spencer, fratele mai mic al Prințesei Diana, mama sa.

Lady Kitty, Lady Amelia, Lady Eliza, Profimedia (3) jpg

Cele trei ladies sunt obișnuite ale evenimentelor mondene, fac parte din societatea de clasă britanică.

Ca de fiecare dată, Kitty, Eliza și Amelia au arătat superb în rochii lungi, satinate. Una dintre ele a păstrat culoarea de bază, bleu angelic, dar a optat pentru o variantă înflorată a ținutei.

Doamnele sunt cu adevărat ravisante!

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

eliza spencer amelia spencer jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg
Prințesa Diana în negru  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia colaj Profimedia jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
kate middleton foto profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903549764 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg