Prinţul William, „erou” în cazul unei fetiţe accidentate

2 octombrie, 2015
printul william jpeg

Ducele de Cambridge îşi ia slujba în serios, şi nu se dă în lături de la nimic. De exemplu, marţi după-amiază, Prinţul William a făcut parte din echipa de salvare a unei fetiţe care a fost implicată într-un accident rutier.

[caption id="attachment_391002" align="alignnone" width="640"] Imediat cum s-a încheiat concediul de paternitate, Priţul William a început să lucreze ca pilot pe un elicopter - ambulanţă[/caption]

image

William, care lucrează ca pilot pe un elicopter – ambulanţă, a ajutat marţi la transportarea unei fetiţe de noua ani de la locul accidentului la spitalul Addenbrooke din Cambridge.

Prinţul a fost fotografiat la locul accidentului, sosind numaidecât atunci când a fost anunţat că o fetiţă a fost lovită de o maşină. William şi echipa de medici au făcut tot posibilul ca fetiţa să fie îngrijită în cel mai scurt timp de la producerea teribilului accident. Potrivit primelor informaţii, fetiţa salvată de Prinţul William este în continuare în situaţie critică, având pelvisul şi picioarele rupte.

Ducele de Cambridge lucrează, în scop caritabil, din luna iulie pe elicopterul-ambulanţă East Englian.