Prințul William, față în față cu Regina Daenerys din „Game of Thrones”! Emilia Clarke e recunoscătoare

23 februarie, 2024

Prințul William s-a întâlnit cu Regina Daenerys din „Game of Thrones”! Actrița Emilia Clarke a fost felicitată pentru toată munca ei de Prințul de Wales.

Prințul William și Emilia Clarke (1) jpg

Miercuri, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, le-a înmânat Emiliei Clarke, actrița din serialul „Game of Thrones”, și mamei sale, Jennifer Clarke, medaliile Most Excellent Order of the British Empire, în semn de recunoaștere a serviciilor pe care le-au adus persoanelor cu leziuni cerebrale, în calitate de fondatori ai organizației caritabile SameYou.

„De la Westeros la Windsor, o adevărată plăcere să le prezint astăzi pe @emilia_clarke și pe mama ei, Jennifer, cu distincțiile lor pentru activitatea lor caritabilă cu @sameyouorg, care sunt alături de persoane în recuperarea lor după leziunile cerebrale 🎖️ Felicitări tuturor beneficiarilor de astăzi!", a transmis echipa Prințului de Wales. 

În clipul video postat pe pagina oficială de Instagram a prințului, mama și fiica sunt surprinse zâmbind în timp ce Prințul William a fixat insignele și a vorbit despre ceea ce a însemnat munca lor. 

„Ei bine, a fost o mare onoare personală, dar mai important este că am înființat această organizație de caritate pentru că consecințele leziunilor cerebrale sunt atât de necunoscute", a declarat Jennifer Clarke.

„Să ai un premiu ca acesta... cireașa de pe tort", a spus Emilia Clarke, în vârstă de 37 de ani. "O să mă fotografiez datorită acestui premiu. Iar oamenii vor spune: "De ce această persoană, pe care o recunoaștem, a primit acest premiu?". Iar noi vom spune: 'Este pentru recuperarea leziunilor cerebrale'. "

„Facem acest lucru pentru a încerca să ajutăm alți oameni care fac acest lucru de mult mai mult timp decât noi, pentru a face schimbările de care oamenii au atât de multă nevoie", a adăugat Jennifer Clarke.

Vestea că Emilia Clarke și mama ei vor fi felicitate pentru munca lor a fost anunțată în lista de onoruri de Anul Nou 2024 a Regelui Charles din decembrie 2023, care îi recunoaște pe cei din Marea Britanie care au excelat în domeniile lor.

Cum a înființat Emilia Clarke organizația caritabilă

Emilia Clarke, care a interpretat-o pe Regina Daenerys Targaryen în serialul „Game of Thrones” pe parcursul celor opt sezoane din 2011 până în 2019, a suferit două anevrisme în 2011 și 2013, împărtășindu-și povestea pentru prima dată într-un eseu din 2019 pentru The New Yorker publicat cu puțin timp înainte de premiera ultimului sezon.

„Întreaga experiență m-a inspirat să îmi lansez organizația caritabilă SameYou", a declarat Emilia pentru People în noiembrie acel an. "Viețile oamenilor se transformă complet după o leziune cerebrală, iar nucleul muncii noastre este recuperarea - nu este vorba doar de primele săptămâni în care ai nevoie de ajutor, ci ai nevoie în continuare de ajutor timp de ani de zile", a susținut ea. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg