Prințul William, furios pentru că nu și-a ținut promisiunea făcută socrilor săi, Carole și Michael

4 ianuarie, 2024

Un expert regal a declarat că Prințul William este "extrem de mândru" de soția sa, prințesa Kate Middleton, dar se simte "vinovat și furios" după atacurile dure la adresa ei lansate de Omid Scobie în noua lui carte, intitulată Endgame.

Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743671 jpg

Prințul William se simte "vinovat și furios" după lansarea cărții explozive a lui Omid Scobie, Endgame, deoarece nu a reușit să își țină "promisiunea" pe care le-a făcut-o părinților prințesei Kate Middleton, Carole și Michael Middleton, a afirmat un expert regal. Cartea Endgame a fost lansată în noiembrie și a făcut o serie de afirmații senzaționale despre familia regală britanică.

În carte, autorul i-a dedicat un întreg capitol lui Kate Middleton. Omid Scobie a scris că volumul de muncă al lui Kate Middleton este mai mic decât al altor membri seniori ai familiei regale și a catalogat-o ca fiind "tehnic, o regală care lucrează cu jumătate de normă", adăugând în același timp că stilul ei de viață este ceva la care majoritatea părinților ar putea "doar să viseze". 

Într-o nouă lovitură la adresa soției viitorului rege, autorul a țintit capacitatea acesteia de a vorbi în public, susținând că "se poticnește adesea în cuvinte" și că este "timidă din fire". Între timp, el a mai afirmat că Prințesa Kate Middleton este "rece dacă nu-i place de cineva" și că "nu era fan" a soției Prințului Harry, Meghan Markle.

Acum, expertul regal Jennie Bond a susținut că Prințul William nu este mulțumit de presiunea recentă la care a fost supusă soția sa, după ce le-a promis părinților ei că o va "proteja și va avea grijă de ea". Ea a declarat pentru OK! Magazine UK: "William se simte vinovat și furios pentru că le-a promis părinților lui Kate că o va proteja și va avea grijă de ea.

Atacurile lui Omid Scobie au fost vicioase, așa că William se va simți vinovat pentru că tot ce a făcut a fost să se îndrăgostească de o persoană normală. 

Expertul a adăugat că Prințul William a fost uimit de modul în care Kate Middleton a preluat rolul de Prințesă de Wales de la moartea Reginei Elisabeta în 2022. Ea a spus: "Nu am avut nicio idee despre cum ar trebui să fie: Kate a demonstrat că este o adevărată figură și William arată în mod constant că este extrem de mândru de ea.

Forța lui Kate se trage din faptul că i s-a oferit o ucenicie atât de lungă - acei nouă sau zece ani în care i s-a permis să vadă un pic din afara curții regale".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg