Prinţul William: „George abia aşteaptă Crăciunul”

7 decembrie, 2015
prince george jpeg

Se pare că nimeni din familia regală nu va reuşi să închidă un ochi în seara de Crăciun. Sau cel puţin asta susţine Prinţul William, care a mărturisit că fiul său de-abia aşteaptă ca Moş Crăciun să-şi facă apariţia.

[caption id="attachment_391568" align="alignnone" width="640"] Prinţul George, nerăbdător să-l întâlnească pe Moşu`[/caption]

image

Cum Prinţul George are deja doi ani şi jumătate, băieţelul Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge cunoaşte deja semnificaţia zilei de Crăciun, dar şi bucuria de a găsi cadouri sub pomul de Crăciun şi ca orice alt băieţel de vârsta lui de-abia aşteaptă să-l prindă pe Moş Crăciun în fapt. ”George va ţopăi în jurul bradului ca un iepuraş. Dacă apucăm să dormim vreun pic de Crăciun, o să fim norocoşi”, a glumit Prinţul William într-un interviu acordat revistei ”The Big Issue”.

Crăciunul de anul acesta se anunţă a fi unul special în familia Prinţului William şi a lui Kate Middleton, dat fiind faptul că acesta este primul an în care vor sărbători în formulă de patru. ”Aşadar, anul acesta vom sărbători Crăciunul cu doi copii, dintre care unul care de-abia a conştientizat ce-nseamnă bucuria sărbătorilor de iarnă, aşa că va fi o adevărată provocare. Dar de-abia aştept”, a mai declarat Prinţul William.

Cât despre cum vor petrece în ziua de Crăciun, Prinţul William a declarat că toţi vor merge la biserică, aşa cum fac în fiecare an, apoi se vor întoarce acasă şi vor împărţi darurile de Crăciun.

”Îl vom privi pe George cum îşi va descoperi cadourile, şi mai ales cum se va chinui să le despacheteze. Va fi o experienţă diferită faţă de ce am trăit până acum de Crăciun, să am propria mea familie. (...) Ar fi drăguţ să avem un ”Crăciun alb”, mai ales că n-am mai avut unul de mulţi ani.”, a mai povestit Prinţul William.

Ceea ce n-a dezvăluit Prinţul William este unde va avea loc cina de Crăciun. Se presupune, totuşi, că aceştia vor rupe tradiţia anul acesta şi vor organiza totul la Anmer Hall, refuzând să participe la cina organizată de Regină la Sandringham House.Recente pe Ok! Magazine

kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg