Prinţul William: „George abia aşteaptă Crăciunul”

7 decembrie, 2015
prince george jpeg

Se pare că nimeni din familia regală nu va reuşi să închidă un ochi în seara de Crăciun. Sau cel puţin asta susţine Prinţul William, care a mărturisit că fiul său de-abia aşteaptă ca Moş Crăciun să-şi facă apariţia.

[caption id="attachment_391568" align="alignnone" width="640"] Prinţul George, nerăbdător să-l întâlnească pe Moşu`[/caption]

image

Cum Prinţul George are deja doi ani şi jumătate, băieţelul Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge cunoaşte deja semnificaţia zilei de Crăciun, dar şi bucuria de a găsi cadouri sub pomul de Crăciun şi ca orice alt băieţel de vârsta lui de-abia aşteaptă să-l prindă pe Moş Crăciun în fapt. ”George va ţopăi în jurul bradului ca un iepuraş. Dacă apucăm să dormim vreun pic de Crăciun, o să fim norocoşi”, a glumit Prinţul William într-un interviu acordat revistei ”The Big Issue”.

Crăciunul de anul acesta se anunţă a fi unul special în familia Prinţului William şi a lui Kate Middleton, dat fiind faptul că acesta este primul an în care vor sărbători în formulă de patru. ”Aşadar, anul acesta vom sărbători Crăciunul cu doi copii, dintre care unul care de-abia a conştientizat ce-nseamnă bucuria sărbătorilor de iarnă, aşa că va fi o adevărată provocare. Dar de-abia aştept”, a mai declarat Prinţul William.

Cât despre cum vor petrece în ziua de Crăciun, Prinţul William a declarat că toţi vor merge la biserică, aşa cum fac în fiecare an, apoi se vor întoarce acasă şi vor împărţi darurile de Crăciun.

”Îl vom privi pe George cum îşi va descoperi cadourile, şi mai ales cum se va chinui să le despacheteze. Va fi o experienţă diferită faţă de ce am trăit până acum de Crăciun, să am propria mea familie. (...) Ar fi drăguţ să avem un ”Crăciun alb”, mai ales că n-am mai avut unul de mulţi ani.”, a mai povestit Prinţul William.

Ceea ce n-a dezvăluit Prinţul William este unde va avea loc cina de Crăciun. Se presupune, totuşi, că aceştia vor rupe tradiţia anul acesta şi vor organiza totul la Anmer Hall, refuzând să participe la cina organizată de Regină la Sandringham House.Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (1) jpg
Margareta a Danemarcei, Nikolai si fratii, GettyImages 521552898 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Birmingham, Getty (3) jpg
Prințesa Diana, Frances Shand Kydd  sursa   GettyImages jpg
Regele Charles și Camilla FOTO Profimedia (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Charles in Transilvania casa de la Viscri (4) jpg
Printul George are o proprietate in Romania jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
regele charles (1) jpg
George și Charlotte jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg