Prințul William: „George abia așteaptă Crăciunul”

Se pare că nimeni din familia regală nu va reuși să închidă un ochi în seara de Crăciun. Sau cel puțin asta susține Prințul William, care a mărturisit că fiul său de-abia așteaptă ca Moș Crăciun să-și facă apariția.

prince george
Prințul George, nerăbdător să-l întâlnească pe Moșu`

Cum Prințul George are deja doi ani și jumătate, băiețelul Prințului William și al Ducesei de Cambridge cunoaște deja semnificația zilei de Crăciun, dar și bucuria de a găsi cadouri sub pomul de Crăciun și ca orice alt băiețel de vârsta lui de-abia așteaptă să-l prindă pe Moș Crăciun în fapt. ”George va țopăi în jurul bradului ca un iepuraș. Dacă apucăm să dormim vreun pic de Crăciun, o să fim norocoși”, a glumit Prințul William într-un interviu acordat revistei ”The Big Issue”.

Crăciunul de anul acesta se anunță a fi unul special în familia Prințului William și a lui Kate Middleton, dat fiind faptul că acesta este primul an în care vor sărbători în formulă de patru. ”Așadar, anul acesta vom sărbători Crăciunul cu doi copii, dintre care unul care de-abia a conștientizat ce-nseamnă bucuria sărbătorilor de iarnă, așa că va fi o adevărată provocare. Dar de-abia aștept”, a mai declarat Prințul William.

Cât despre cum vor petrece în ziua de Crăciun, Prințul William a declarat că toți vor merge la biserică, așa cum fac în fiecare an, apoi se vor întoarce acasă și vor împărți darurile de Crăciun.

”Îl vom privi pe George cum își va descoperi cadourile, și mai ales cum se va chinui să le despacheteze. Va fi o experiență diferită față de ce am trăit până acum de Crăciun, să am propria mea familie. (…) Ar fi drăguț să avem un ”Crăciun alb”, mai ales că n-am mai avut unul de mulți ani.”, a mai povestit Prințul William.

Ceea ce n-a dezvăluit Prințul William este unde va avea loc cina de Crăciun. Se presupune, totuși, că aceștia vor rupe tradiția anul acesta și vor organiza totul la Anmer Hall, refuzând să participe la cina organizată de Regină la Sandringham House.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA