Prințul William, în tandrețuri cu o actriță la Premiile BAFTA! Cu cine a înlocuit-o pe Kate Middleton

19 februarie, 2024

Prințul William a apărut singur la gala de decernare a Premiilor BAFTA, eveniment care a avut loc ieri seară, la Londra, însă la eveniment s-a întreținut cu o celebră actriță în lipsa soției sale, Kate Middleton, care e în recuperare acasă, după o operație!

Prințul William la Premiile BAFTA (8) jpg

Prințul William, care este președintele BAFTA, nu a fost însoțit de soția sa, prințesa Kate Middleton, la eveniment deoarece aceasta a rămas acasă pentru a-și continua recuperarea în urma unei intervenții chirurgicale abdominale suferite luna trecută.

Prințul William a atras toate privirile cu apariția lui, căci a purtat un smoching elegant, închis la culoare. Înainte de ceremonie, el s-a întâlnit cu personalități precum fostul fotbalist David Beckham și actrița Cate Blanchett, cu care a fost surprins în tandrețuri, ei fiind prieteni vechi.

Premiile BAFTA - versiunea britanică a premiilor Oscar - reprezintă una dintre cele mai interesante seri ale anului în calendarul cinematografic britanic. Spectacolul din acest an a fost găzduit pentru prima dată de David Tennant, cu un total de 38 de filme nominalizate. 

Prințul William este președinte al BAFTA din 2010. Această organizație caritabilă din domeniul artelor aduce în atenția publicului cele mai bune filme, jocuri și emisiuni de televiziune și sprijină dezvoltarea talentelor creative în Marea Britanie și la nivel internațional.

Organizația caritabilă găzduiește, de asemenea, o serie de alte ceremonii de decernare a premiilor în fiecare an și are un program de evenimente de învățare pe tot parcursul anului, cum ar fi ateliere de lucru, cursuri de măiestrie, burse, conferințe și programe de mentorat în Regatul Unit, SUA și Asia.

Anul trecut, Prințul William și Kate Middleton și-au făcut o intrare pe cinste la gala BAFTA 2023. Prințesa a arătat uimitor într-o rochie cu un umăr creată de Alexander McQueen și mănuși negre statement, în timp ce William a purtat un smoching de catifea neagră de la Tom Ford. Prințesa a purtat pentru prima dată rochia în stil grecesc pentru ediția din 2019 a BAFTAs, cu detalii florale pe umăr.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, își însoțește de obicei soțul la gala BAFTA, dar este de înțeles că anul acesta nu participă. Ea a suferit o intervenție chirurgicală în zona abdominală la începutul lunii ianuarie și a stat în spital timp de două săptămâni, înainte de a se întoarce acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea.

Kate Middleton (1) jpg

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg