Prințul William, îndrăgostit de mâncarea lui Kate. Ce o roagă mereu pe Prințesă să-i facă: e preferata sa

1 octombrie, 2024

Se pare că nu există ceva mai frumos pentru cei doi soți decât să petreacă o seară liniștită în familie, iar la masă să existe felul de mâncare preferat de Prinț și gătit de Kate.

Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg

Prințesa de Wales nu ezită să gătească pentru familia sa. Poate că nu o face zilnic, dar pregătește bucatele măcar de câteva ori pe săptămână.

Și nu-i refuză iubitului său soț un fel de mâncare pe care acesta îl adoră.

Probabil că atunci când va deveni regină, va trebui să renunțe la acest hobby, întocmai ca Regina Camilla, care nu mai are timp decât în vacanțe să se delecteze cu activitățile pe care odinioară le adora: gătit, grădinărit și citit.

Kate Middleton  Profimedia jpg

Deși Kate ocupă o poziție importantă în cadrul familiei regale, ca prințesă de Wales, se spune că familiei ei și soțului ei, Prințul William, le place să păstreze lucrurile normale acasă.

În 2019, Kate a dezvăluit în cadrul unui eveniment la care participa că ea gătește în mod regulat cu și pentru copiii ei, dar și pentru soț. Se creează astfel o atmosferă normală de familie, pe care mulți poate nu o intuiesc pentru acest cuplu regal.

Totuși are un fel de mâncare care îi iese perfect și pe care William îl adoră. Se pare că e vorba de friptura de pui. Pui la cuptor, pui la tavă, pui fript. Un deliciu pentru William, care se bucură ca un copil atunci când îl regăsește în meniu.

În 2012, corespondentul regal Katie Nicholl a declarat pentru Vanity Fair în legătură cu Kate: „Seara își exersează hobby-ul și își răsfăță soțul cu celebrul său pui fript”.

Acest reportaj din Vanity Fair a apărut într-o perioadă în care cuplul se căsătorise recent și locuia în Țara Galilor. Astăzi, sunt Prințul și Prințesa Țării Galilor.

William și Kate au locuit pe Insula Anglesey, sau Ynys Môn, între 2010 și 2013, datorită jobului lui William ca pilot de căutare și salvare în Royal Air Force (RAF).

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 143459168 jpg
Regina Letizia si secretara ei, Maria Dolores Ocaña   profimedia 0862669164 jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (8) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg
FotoJet Iman jpg
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
Regina Sofia a Spania la nunța Prințesei Teodora a Greciei Foto Getty Images (4) jpg