Prințul William, îndurerat să o vadă pe Kate "vânată", așa cum a fost regretata sa mamă, Diana

21 martie, 2024

Interesul extraordinar pentru Kate Middleton a atins cote apocaliptice de când aceasta a luat o pauză pentru a se recupera în urma operației din luna ianuarie.

Kate și William, Earthshot, Getty (2) jpg

Această frenezie a presei nu poate decât s-o deranjeze pe prințesa care a cerut discreție și, odată cu ea, și pe cei din familia ei. 

Prințul William, în special, se simte rănit de tratamentul de care are parte Kate Middleton și observă similitudini între acesta și urmărirea constantă pe care a experimentat-o mama sa, Diana, susține un expert regal.

Invitată în emisiunea Good Morning Britain, editorul regal al publicației Sunday Times, Roya Nikkhah, a spus următoarele: „După ce și-a văzut mama trecând prin multe, după ce a văzut-o vânată, cred că simte că asta se întâmplă din nou la adresa soției sale și asta îl rănește. William a fost dintotdeauna sensibil cu privire la acest subiect, încă de când era copil și, apoi, de când a început relația cu Catherine, în facultate".

"L-am văzut pe William la diferite evenimente în ultimele săptămâni și toată lumea îl întreabă ce se întâmplă cu Kate și îl roagă să-i dea flori sau alte cadouri soției sale", continuă jurnalista regală, care subliniază că toate acestea îi deschid răni din copilărie unui William care a văzut același grad de interes la adresa Prințesei Diana.

Marți, publicația The Mirror a relatat că cel puțin un membru al personalului spitalului privat din Londra în care a fost tratată Kate a încercat să acceseze dosarul Prințesei de Wales, după ce aceasta a fost operată acolo.

Prințțul William și Prințesa Diana foto  GettyImages jpg

Spitalul a tratat deseori membri ai familiei regale, inclusiv pe Regele Charles, care a suferit acolo o operație la prostată, în aceeași perioadă în care a fost internată și Kate.

Directorul executiv al London Clinic din Marylebone a declarat că "vor fi luate toate măsurile reglementare și disciplinare adecvate" atunci când se vor analiza aceste presupuse încălcări ale confidențialității datelor pacienților.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg
Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour  Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg