Prințul William își anunță revenirea la îndatoririle regale după vacanța cu Prințesa Kate și copiii lor

23 august, 2024

Vara e pe final, iar regalii de peste tot își pregătesc revenirea. Cu precădere cei britanici, căci monarhia lor a cam rămas în urmă la evenimente.

Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg

Prințul de Wales a evitat multe întruniri regale în prima parte a anului, după ce s-a confruntat abrupt cu vestea uluitoare că a sa soție are cancer, la doar 42 de ani.

Cu adevărat starea de sănătate atât a Prințesei Kate, cât și a Regelui Charles, la rândul său diagnosticat cu cancer, a tulburat evenimentele programate din ianuarie și până în vară.

La cererea monarhului, fiul său moștenitor a stat mai mult cu Prințesa Kate.

Însă toamna bate la ușă și evenimentele regale, la fel! Prințul de Wales se va întoarce în curând la muncă.

Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg

Familia regală britanică s-a bucurat din plin de vacanța anuală de vară, dar în curând va fi timpul să se întoarcă la muncă, iar Prințul William a confirmat acum care va fi prima sa ieșire.

Palatul Kensington a anunțat că, pe 5 septembrie, Prințul de Wales se va îndrepta către Galeria Saatchi pentru a vizita expoziția lor, Homelessness: Reframed. Expoziția își propune să arate publicului amploarea și complexitatea faptului de a fi fără adăpost, oferind și modalități de a ajuta oamenii să se implice și să înțeleagă oamenii care sunt fără adăpost.

În timpul vizitei sale, William se va întâlni cu artiști care au contribuit cu lucrări de artă la proiect și va asculta poveștile din viața reală ale unora dintre cei care au inspirat expoziția.

Prințul William Foto Profimedia (6) jpg

Problema oamenilor fără adăpost este una dintre problemele publice care îl macină cel mai mult. Și dorește să se implice în acțiuni și să ajute.

Prințul de Wales va avea parte, de asemenea, de un tur complet al experienței, care a fost împărțită în trei secțiuni, scrie publicația HELLO!. Prima secțiune, intitulată „Cuvinte invizibile”, prezintă semne create de oameni fără adăpost din întreaga lume și oferă o perspectivă asupra emoțiilor lor.

A doua parte este intitulată „Reframed” și prezintă lucrări de artă fie create, fie inspirate de poveștile oamenilor de a fi fără adăpost. Secțiunea finală, „Uși deschise” prezintă uși proiectate de copii din șase locații Homewards, care simbolizează diversele căi către eliminarea lipsei de adăpost.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG