Mutare strategică! Prințul William, Kate Middleton și copiii lor pleacă din Londra

14 iunie, 2022
kate190 jpg

Viitorul rege și soția sa îi duc pe cei trei micuți ai lor, Prințul George, 8 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani și năzdrăvanul Prinț Louis , 4 ani, mai aproape de Regina Elisabeta a II-a, în Berkshire, Anglia.

Ducele și ducesa de Cambridge au căutat școli în Berkshire, iar acum au găsit una pentru toți cei trei copii.

Conform US Sun, familia va ocupa Adelaide Cottage de pe moșia Windsor, dar acest lucru nu este încă confirmat. Proprietatea a fost recent renovată și a fost folosită ca reședință de prietenii regalilor timp de 60 de ani.

William, în vârstă de 39 de ani, și Middleton, în vârstă de 40 de ani, își vor păstra casa din Londra, Apartamentul 1A de  la Palatul Kensington și moșia din Norfolk, Anmer Hall, dar își vor muta baza de domiciliu la Windsor.

„Părinții lui Catherine, Mike și Carole, sunt la doar câteva mile distanță, în satul Bucklebury, în timp ce sora lui Catherine, Pippa, și soțul ei, James, caută și ei o nouă casă la țară. Soții Middleton sunt toți atât de apropiați și William îi iubește... și, desigur, această mișcare îi va permite lui William și Catherine să preia un rol mult mai înalt în familia regală”, spune o sursă.

kate111 jpg

Cuplul a râvnit și la Royal Lodge din Windsor Great Park, dar prințul Andrew încă locuiește acolo și plătește doar 339 de dolari (250 de lire sterline) pe săptămână chirie, în urma unui contract pe 75 de ani. Se crede că reședința cu 30 de camere valorează cel puțin 40 de milioane de dolari (30 de milioane de lire sterline).

Andrew, care s-a retras din îndatoririle publice în 2019 din cauza legăturilor sale cu defunctul infractor sexual Jeffrey Epstein, nu a participat la Jubileu.

În ultimele luni, William și Kate Middleton  au pus ochii și pe Fort Belvedere, o casă spre capătul sudic al Windsor Great Park, unde regele Edward al VIII-lea și-a semnat actele de abdicare în 1936.

Cu toate acestea, au exclus această proprietate deoarece era prea mică pentru nevoile lor.

După cum a fost dezvăluit în raportul Sovereign Grant din 2014, renovările la casa lui William și Middleton din Londra au costat contribuabilii 7,6 milioane de dolari (4,5 milioane de lire sterline).

Familia regală spusese în trecut că va rămâne acolo, dar după câte se pare schimbarea este inevitabilă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg