Mutare strategică! Prințul William, Kate Middleton și copiii lor pleacă din Londra

14 iunie, 2022
kate190 jpg

Viitorul rege și soția sa îi duc pe cei trei micuți ai lor, Prințul George, 8 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani și năzdrăvanul Prinț Louis , 4 ani, mai aproape de Regina Elisabeta a II-a, în Berkshire, Anglia.

Ducele și ducesa de Cambridge au căutat școli în Berkshire, iar acum au găsit una pentru toți cei trei copii.

Conform US Sun, familia va ocupa Adelaide Cottage de pe moșia Windsor, dar acest lucru nu este încă confirmat. Proprietatea a fost recent renovată și a fost folosită ca reședință de prietenii regalilor timp de 60 de ani.

William, în vârstă de 39 de ani, și Middleton, în vârstă de 40 de ani, își vor păstra casa din Londra, Apartamentul 1A de  la Palatul Kensington și moșia din Norfolk, Anmer Hall, dar își vor muta baza de domiciliu la Windsor.

„Părinții lui Catherine, Mike și Carole, sunt la doar câteva mile distanță, în satul Bucklebury, în timp ce sora lui Catherine, Pippa, și soțul ei, James, caută și ei o nouă casă la țară. Soții Middleton sunt toți atât de apropiați și William îi iubește... și, desigur, această mișcare îi va permite lui William și Catherine să preia un rol mult mai înalt în familia regală”, spune o sursă.

kate111 jpg

Cuplul a râvnit și la Royal Lodge din Windsor Great Park, dar prințul Andrew încă locuiește acolo și plătește doar 339 de dolari (250 de lire sterline) pe săptămână chirie, în urma unui contract pe 75 de ani. Se crede că reședința cu 30 de camere valorează cel puțin 40 de milioane de dolari (30 de milioane de lire sterline).

Andrew, care s-a retras din îndatoririle publice în 2019 din cauza legăturilor sale cu defunctul infractor sexual Jeffrey Epstein, nu a participat la Jubileu.

În ultimele luni, William și Kate Middleton  au pus ochii și pe Fort Belvedere, o casă spre capătul sudic al Windsor Great Park, unde regele Edward al VIII-lea și-a semnat actele de abdicare în 1936.

Cu toate acestea, au exclus această proprietate deoarece era prea mică pentru nevoile lor.

După cum a fost dezvăluit în raportul Sovereign Grant din 2014, renovările la casa lui William și Middleton din Londra au costat contribuabilii 7,6 milioane de dolari (4,5 milioane de lire sterline).

Familia regală spusese în trecut că va rămâne acolo, dar după câte se pare schimbarea este inevitabilă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg