Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry angajează!

Un job nou și cât se poate de deschis publicului a fost postat pe site-ul oficial al Palatului Kensington, care-i reprezintă pe Ducii de Cambridge și pe Prințul Harry.

Cei trei au nevoie de un nou purtător de cuvânt

Este vorba despre un ofițer de presă cu experiență, care să-i ajute în promovarea responsabilităților lor regale, în special cele legate de fundațiile pe care le susțin.

Candidatul ideal, conform celor prezentate în oferta de muncă, trebuie „să se ocupe de fluxul zilnic de comunicate către media, să se asigure că informațiile sunt relatate în mod corect și pozitiv și că ajung la publicul larg prin canalele media tradiționale, digitale și sociale”. Și așa mai departe.

Persoana aleasă pentru această funcție va avea biroul chiar în fieful celor trei tineri prinți, la Kensington Palace, și va munci 37.7 ore pe săptămână.

Nu e de mirare că acest job atât de atrăgător, care va fi, cu siguranță, bine remunerat, a fost vizionat de mai bine de 4.300 de oameni pe Linkedin și a expirat ieri.

Noi îl invidiem, cu siguranță, pe câștigătorul postului!

Altfel, pentru cei care nu se califică pentru acest post, ar mai fi unul disponibil: cel de grădinar, plătit cu 20.943 de lire  sterline pe an și cu program part time.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA