Prințul William nu a mai vorbit cu fratele Harry de luni de zile și nu are planuri de reîntâlnire

5 septembrie, 2023

Prințul Harry revine pentru o scurtă perioadă în Marea Britanie la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a participa la WellChild Awards, o organizație caritabilă pe care o patronează de 15 ani. Nu se va vedea cu Prințul William!

Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie săptămâna aceasta pentru a participa la gala anuală WellChild Awards de la Londra, dar perspectiva unei reconcilieri cu fratele său, Prințul William, pare puțin probabilă, având în vedere că cei doi nu au mai "vorbit de luni de zile".

Ducele de Sussex, care este patronul organizației naționale de caritate pentru copii din Marea Britanie de 15 ani, va fi evitat și de tatăl său, regele Charles al III-lea, care "nu are timp în agendă" pentru el, a declarat o persoană din interiorul palatului pentru Daily Mail, conform Mirror. În plus, se pare că Harry și soția sa, Meghan Markle, nu au fost invitați la reuniunea anuală a familiei regale de la Balmoral din această vară.

Vestea vine la o săptămână după ce Prințul Harry a părut să țintească încă o dată familia sa în serialul Netflix, Heart of Invictus Games. Într-un interviu pentru emisiunea, care se concentrează pe turneul sportiv internațional pe care l-a fondat pentru veteranii răniți, ducele s-a destăinuit despre faptul că a trebuit să facă față "pierderii subite" a mamei sale, prințesa Diana, în 1997, când avea doar 12 ani.

„Cea mai mare luptă pentru mine a fost că nimeni din jurul meu nu m-a putut ajuta cu adevărat", a explicat el. „Nu am avut acea structură de sprijin, acea rețea sau acel sfat de specialitate pentru a identifica ce se întâmpla de fapt cu mine".

Prințul Harry are, totuși, "sprijinul fratelui" Gabriel 'Gabe' George, care a descris cum ducele a fost "ca un frate" pentru el într-un interviu recent, în timp ce se destăinuia despre impactul pe care jocurile l-au avut asupra lui.

Tânărul de 37 de ani, care apare și în noul documentar Netflix, se numără printre numeroșii foști militari bolnavi sau răniți care au concurat la tir cu arcul, înot și canotaj în cadrul acestui eveniment major, introdus pentru prima dată de Prințul Harry în 2014.

După ce a fost pensionat medical după ce i-a fost amputat brațul drept în urma unui teribil accident rutier în 2008, fostul soldat al Marinei Militare a dezvăluit cum s-a atașat instantaneu de Prințul Harry după ce s-au întâlnit la Jocurile Invictus de la Haga.

De fapt, cei doi s-au înțeles atât de bine, încât anul trecut au făcut împreună o excursie de scufundări în largul coastei Hawaii. George a declarat că scufundările îl ajută să își aline durerile de umăr, deoarece brațul i-a fost paralizat în urma accidentului și apoi amputat. De atunci, cei doi prieteni s-au bucurat de o legătură strânsă, legată de experiențele lor comune din armată. 

„Fiecare conversație pe care am avut-o cu el a fost ca și cum aș fi vorbit cu un prieten, un frate, poate din cauza legăturii militare pe care o avem. Împărtășim ceea ce tocmai am lăsat. Conversația continuă să continue", a spus el pentru People. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg