„Prințul William nu va permite!” Revenirea-n Anglia a Ducilor de Sussex blocată de viitorul rege britanic

8 martie, 2024

Se pare că Prințul William este „împotriva” scenariului revenirii în Marea Britanie a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, fratele său cel mic și cumnata lui.

FotoJetSussexșiWill jpg

Nicicând Prințul de Wales nu a fost mai înverșunat împotriva fratelui său, iar rănile sunt proaspete, că în urmă cu un an Prințul Harry și Meghan Markle nu mai pridideau să arunce cu acuze înspre Prințul William și soția acestuia, Prințesa Kate.

Pe fondul sensibilizării mezinului regal, care nu-și mai găsește liniștea de când a aflat că tatăl său are cancer, a apărut tot mai des scenariul potrivit căruia s-ar pregăti o reuniune de familie în vara acestui an.

Ei bine, după ce fostul majordom regal Grant Harrold a spus că Ducele de Sussex este „foarte dornic” să se întoarcă „acasă”, un alt analist regal atenționează că cei care speră la o reuniune Sussex/Marea Britanie mai mult ca sigur ”visează frumos” și că o întoarcere în Marea Britanie pentru Prințul Harry și Meghan Markle ar fi etichetată drept un potențial „circ”.

„Este extrem de mulțumit de viața lui în California și nu este ca și cum familia regală și-ar fi arătat cel mai mic interes în a-l primi acasă”, a declarat autorul regal Christopher Andersen pentru o publicație britanică.

El a continuat: „Chiar dacă Harry ar vrea totuși să la un eveniment în Anglia și să-și aducă soția, să nu uităm că monarhia e zguduită de cancerul regelui, de operația Prințesei Kate, ce absentează luni de zile, iar Prințul William, care nici nu s-a întâlnit cu el când a venit de urgență la Londra pur și simplu nu va permite asta! Familia regală se confruntă momentan cu un impas și nu au de ce să aducă noi surse de dezechilibru, cel puțin, nu momentan!”

Desigur, supărarea dintre Harry și familie a început de când a decis cu soția sa să își abandoneze îndatoririle regale și să se mute peste Ocean, în urmă cu patru ani.

”Mai mult, dincolo de dezaprobarea pentru Harry, în ceea ce o privește pe Ducesă, dezaprobarea este dublă!”, a continuat Andersen.

„Iar Harry este un apărător feroce al soției sale și nu îmi pot imagina că ar fi dispus să-și reia orice îndatorire regală știind că Meghan rămâne persona non grata în cercurile regale”, a punctat expertul regal.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg