Prinţul William, prezent la nunta fostei iubite!

24 martie, 2016
prince william hepta 2328598 jpeg

├Än ultima vreme, Prin┼úul William a fost criticat de supu┼čii poporului pe motiv c─â nu se implic─â destul ├«n slujba lui ca pilot pe elicopterul-ambulan┼ú─â ┼či pentru c─â refuz─â s─â participe la mai multe evenimente oficiale ├«n calitate de membru al familiei regale britanice. Iar faptul c─â recent Kesington Palace a emis un cominat prin care a anun┼úat c─â Prin┼úul William va zbura ├«n weekend ├«n Kenya ├«n interes personal nu a dat prea bine.

Va merge singur la nunta presupusei foste iubite

Ei bine, totul este cu at├ót mai revolt─âtor cu c├ót evenimentul personal la care va participa ├«n weekend prin┼úul este nunta unei presupuse foste iubite de-a lui. Este vorba de Jecca Craig, fiica profesorului Jonathan Baillie, pe care a cunoscut-o ├«n urm─â cu mul┼úi ani, pe c├ónd c─âl─âtorea prin lume, fiind preocupat de bun─âstarea ┼či conservarea mediului ├«nconjur─âtor. Mai mult de at├ót, presa interna┼úional─â titra pe atunci c─â-ntre prin┼ú ┼či aceast─â femeie ar fi avut loc chiar ┼či o logodn─â. Ulterior, William a participat la o conferin┼ú─â din pres─â ┼či a negat toate aceste afirma┼úii, motiv├ónd c─â cei doi sunt doar prieteni buni.

Cert este că-n weekend-ul viitor, Prinţul William va lua parte la nunta Jeccăi, iar Kate va lipsi, căci a dorit să rămână acasă cu cei doi copii ai cuplului.

Desigur, reprezentan┼úii Palatul Kesington nu au confirmat c─â prin┼úul va fi prezent la nunta acestei femei, ci au anun┼úat c─â va participa la o ├«nt├ólnire privat─â cu pre┼čedintele Uhuru Kenyatta, pentru a discuta despre rela┼úia dintre Maria Britanie ┼či Kenya.

Prin┼úul William va c─âl─âtori asistat de trei poli┼úi┼čti, pentru a-i oferi paza non-stop. Se pare c─â toate costurile c─âl─âtoriei vor fi achitate chiar de Ducele de Cambridge.

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg