Prinţul William, prezent la nunta fostei iubite!

24 martie, 2016
prince william hepta 2328598 jpeg

În ultima vreme, Prinţul William a fost criticat de supuşii poporului pe motiv că nu se implică destul în slujba lui ca pilot pe elicopterul-ambulanţă şi pentru că refuză să participe la mai multe evenimente oficiale în calitate de membru al familiei regale britanice. Iar faptul că recent Kesington Palace a emis un cominat prin care a anunţat că Prinţul William va zbura în weekend în Kenya în interes personal nu a dat prea bine.

Va merge singur la nunta presupusei foste iubite

Ei bine, totul este cu atât mai revoltător cu cât evenimentul personal la care va participa în weekend prinţul este nunta unei presupuse foste iubite de-a lui. Este vorba de Jecca Craig, fiica profesorului Jonathan Baillie, pe care a cunoscut-o în urmă cu mulţi ani, pe când călătorea prin lume, fiind preocupat de bunăstarea şi conservarea mediului înconjurător. Mai mult de atât, presa internaţională titra pe atunci că-ntre prinţ şi această femeie ar fi avut loc chiar şi o logodnă. Ulterior, William a participat la o conferinţă din presă şi a negat toate aceste afirmaţii, motivând că cei doi sunt doar prieteni buni.

Cert este că-n weekend-ul viitor, Prinţul William va lua parte la nunta Jeccăi, iar Kate va lipsi, căci a dorit să rămână acasă cu cei doi copii ai cuplului.

Desigur, reprezentanţii Palatul Kesington nu au confirmat că prinţul va fi prezent la nunta acestei femei, ci au anunţat că va participa la o întâlnire privată cu preşedintele Uhuru Kenyatta, pentru a discuta despre relaţia dintre Maria Britanie şi Kenya.

Prinţul William va călători asistat de trei poliţişti, pentru a-i oferi paza non-stop. Se pare că toate costurile călătoriei vor fi achitate chiar de Ducele de Cambridge.

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg