Prințul William, prezent la nunta fostei iubite!

În ultima vreme, Prințul William a fost criticat de supușii poporului pe motiv că nu se implică destul în slujba lui ca pilot pe elicopterul-ambulanță și pentru că refuză să participe la mai multe evenimente oficiale în calitate de membru al familiei regale britanice. Iar faptul că recent Kesington Palace a emis un cominat prin care a anunțat că Prințul William va zbura în weekend în Kenya în interes personal nu a dat prea bine.

LONDON, ENGLAND - MARCH 14:  The Duke of Cambridge and Lord Hague visit London Gateway at London Gateway on March 14, 2016 in London, England. The visit  is to highlight an agreement that has been reached to crack down on global wildlife trafficking routes with the transport sector.  (Photo by John Phillips/Getty Images)
Va merge singur la nunta presupusei foste iubite

Ei bine, totul este cu atât mai revoltător cu cât evenimentul personal la care va participa în weekend prințul este nunta unei presupuse foste iubite de-a lui. Este vorba de Jecca Craig, fiica profesorului Jonathan Baillie, pe care a cunoscut-o în urmă cu mulți ani, pe când călătorea prin lume, fiind preocupat de bunăstarea și conservarea mediului înconjurător. Mai mult de atât, presa internațională titra pe atunci că-ntre prinț și această femeie ar fi avut loc chiar și o logodnă. Ulterior, William a participat la o conferință din presă și a negat toate aceste afirmații, motivând că cei doi sunt doar prieteni buni.

Cert este că-n weekend-ul viitor, Prințul William va lua parte la nunta Jeccăi, iar Kate va lipsi, căci a dorit să rămână acasă cu cei doi copii ai cuplului.

Desigur, reprezentanții Palatul Kesington nu au confirmat că prințul va fi prezent la nunta acestei femei, ci au anunțat că va participa la o întâlnire privată cu președintele Uhuru Kenyatta, pentru a discuta despre relația dintre Maria Britanie și Kenya.

Prințul William va călători asistat de trei polițiști, pentru a-i oferi paza non-stop. Se pare că toate costurile călătoriei vor fi achitate chiar de Ducele de Cambridge.

Sursa foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA