Prințul William, prima ieșire publică după ce Kate a anunțat că are cancer! De ce s-a emoționat

19 aprilie, 2024

Prințul William s-a întors îndatoririle regale, după ce a petrecut o lună cu familia sa în Norfolk.

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg

Ieri, 18 aprilie, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a avut primul angajament regal de când soția sa, Kate Middleton, a anunțat că suferă de cancer.

Prințul William și-a început dimineața la Sunbury-on-Thames pentru a vedea cum o organizație caritabilă de distribuție a alimentelor numită Surplus to Supper livrează, sortează și reambalează alimentele nefolosite către grupurile comunitare. A doua sa oprire a fost la un centru de tineret care primește livrări regulate de alimente și le distribuie celor nevoiași, Hanworth Centre Hub.

Aceste ieșiri ale lui au evidențiat dorința Prințului William de a construi o lume fără deșeuri, un model cheie pentru proiectul de mediu al familiei regale, Earthshot Prize. Combaterea risipei alimentare și utilizarea surplusului de alimente este, de asemenea, un lucru pe care tatăl său, Regele Charles, l-a evidențiat de la încoronarea sa din 2023.

După ce a îmbrăcat un șorț pentru a ajuta o echipă de bucătari să pregătească mesele în bucătăria bazei Surplus to Supper de la Sunbury Cricket Club, Prințul William a primit de la voluntara Rachel Candappa scrisori pentru Kate Middleton și tatăl său, Regele Charles.

Prințul William i-a spus: „Sunteți foarte amabilă, vă mulțumesc foarte mult", potrivit unei postări în mediul online a lui Lizzie Robinson.

Urări de bine de la fani pentru Kate Middleton

La a doua vizită de ieri, la Hanworth Centre Hub, el s-a emoționat când a primit un buchet de flori și mai multe urări de bine pentru Prințesa Kate. Siobhan Donoghue, CEO al Perfectly Imperfect CIC, unul dintre grupurile care primesc provizii de la Surplus to Supper, spune a explicat pentru Publicația People:

„Am primit un aranjament floral din partea personalului și unul din partea tinerilor și a voluntarilor. A fost foarte recunoscător că am întrebat de ea". Cu toate acestea, Prințul William și-a păstrat atenția asupra activității pe care o desfășoară pentru a reduce risipa de alimente. „Se putea vedea că a vrut foarte mult să se concentreze asupra noastră și să afle cu adevărat cum avem un impact asupra comunității pe care o deservim", spune Donoghue. „Le-a spus tinerilor că ei l-au ajutat cu adevărat să-i ofere acea imagine a ceea ce facem și cât de important este pentru comunitate".

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg