Prințul William renunță la Harry. ”Își asumă realitatea, l-a pierdut pe fratele său mai mic”

30 ianuarie, 2023
William și Harry, Getty (2) jpg

Este o dramă în desfășurare la Palatul regal britanic, după ce Prințul Harry a zguduit din temelii orice speranță de împăcare care mai exista între el și William.

William și Harry, GettyImages 1233750544 jpg

Înainte de a muri Regina Elisabeta a II-a, între cei doi frați se instalase Războiul Rece. Acum însă războiul este cât se poate de fierbinte, iar experții regali sunt de părere că nu mai există nicio șansă de reconciliere a fraților.

Printesa Diana  jpeg

Cândva, se înțelegeau bine, erau apropiați. Iubirea pentru mama lor și pierderea ei au fost resimțite în mod diferit. În timp ce William este mult mai stăpân pe sine, mai cerebral, Harry pare că a fost un vulcan ce a mocnit latent, iar după decesul Reginei Elisabeta și-a dat voie să explodeze.

Aparent, Prințul William a renunțat la ideea că are un frate, la speranța de împăcare... acestea nu mai există pentru el. Moștenitorul Tronului a ajuns la concluzia că și-a pierdut fratele cel mic pentru totdeauna. Expertul regal Neil Sean a dezvăluit că un apropiat al Prințului William a aflat informația: a renunțat la orice demers de împăcare cu fratele său, care locuiește acum în America.

Într-unul dintre cele mai recente videoclipuri ale sale de pe canalul său de Youtube, Neil Sean a spus: „Potrivit unei surse de încredere, Prințul William s-a detașat de drama iscată de fratele său. Simte că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l sfătui și a-l ghida pe Harry. Harry a decis să o ia totuși pe propriul său drum, să facă așa cum a vrut, iar William i-a făcut această confidență apropiatului său. A renunțat să mai spere la o revenire a lui Harry. S-a resemnat că și-a pierdut fratele, simbolic. Mezinul lui Charles este prea încrâncenat pentru a mai spera la o revenire. Faptul e consumat deja. Și dacă vreodată se vor împăca, dezamăgirea rămâne. Toată viața William va simți că nu mai poate avea încredere în Harry. Se va gândi că dacă-i încredințează un secret, există șanse ca odată acesta să fie dezvăluit de însuși fratele său.”

E ca povestea încrederii, care nu se mai poate recupera niciodată, odată trădată. Dl Sean a mai spus: ”A depășit momentul Harry. Prințul William este acum concentrat să-și crească cei trei copii pe care îi are cu Prințesa Catherine.”

Prințul Harry a fost cel mai vehement împotriva fratelui său atât în documentarul ”Harry & Meghan”, cât și în cartea autobiografică ”Rezervă”.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg