Prințul William renunță la Harry. ”Își asumă realitatea, l-a pierdut pe fratele său mai mic”

30 ianuarie, 2023
William și Harry, Getty (2) jpg

Este o dramă în desfășurare la Palatul regal britanic, după ce Prințul Harry a zguduit din temelii orice speranță de împăcare care mai exista între el și William.

William și Harry, GettyImages 1233750544 jpg

Înainte de a muri Regina Elisabeta a II-a, între cei doi frați se instalase Războiul Rece. Acum însă războiul este cât se poate de fierbinte, iar experții regali sunt de părere că nu mai există nicio șansă de reconciliere a fraților.

Printesa Diana  jpeg

Cândva, se înțelegeau bine, erau apropiați. Iubirea pentru mama lor și pierderea ei au fost resimțite în mod diferit. În timp ce William este mult mai stăpân pe sine, mai cerebral, Harry pare că a fost un vulcan ce a mocnit latent, iar după decesul Reginei Elisabeta și-a dat voie să explodeze.

Aparent, Prințul William a renunțat la ideea că are un frate, la speranța de împăcare... acestea nu mai există pentru el. Moștenitorul Tronului a ajuns la concluzia că și-a pierdut fratele cel mic pentru totdeauna. Expertul regal Neil Sean a dezvăluit că un apropiat al Prințului William a aflat informația: a renunțat la orice demers de împăcare cu fratele său, care locuiește acum în America.

Într-unul dintre cele mai recente videoclipuri ale sale de pe canalul său de Youtube, Neil Sean a spus: „Potrivit unei surse de încredere, Prințul William s-a detașat de drama iscată de fratele său. Simte că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l sfătui și a-l ghida pe Harry. Harry a decis să o ia totuși pe propriul său drum, să facă așa cum a vrut, iar William i-a făcut această confidență apropiatului său. A renunțat să mai spere la o revenire a lui Harry. S-a resemnat că și-a pierdut fratele, simbolic. Mezinul lui Charles este prea încrâncenat pentru a mai spera la o revenire. Faptul e consumat deja. Și dacă vreodată se vor împăca, dezamăgirea rămâne. Toată viața William va simți că nu mai poate avea încredere în Harry. Se va gândi că dacă-i încredințează un secret, există șanse ca odată acesta să fie dezvăluit de însuși fratele său.”

E ca povestea încrederii, care nu se mai poate recupera niciodată, odată trădată. Dl Sean a mai spus: ”A depășit momentul Harry. Prințul William este acum concentrat să-și crească cei trei copii pe care îi are cu Prințesa Catherine.”

Prințul Harry a fost cel mai vehement împotriva fratelui său atât în documentarul ”Harry & Meghan”, cât și în cartea autobiografică ”Rezervă”.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg