Prințul William rupe tăcerea după ce Kate Middleton a terminat chimioterapia! Care e, de fapt, starea ei

11 septembrie, 2024

Prințul William a făcut declarații despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, care a anunțat că a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie. El și-a petrecut ziua de ieri îndeplinind angajamente în Llanelli, în sudul Țării Galilor.

Prințul William Foto Getty Images (7) jpg

Ieri, 9 septembrie, Prințul William, în vârstă de 42 de ani, care are un look nou cu barbă, a ajuns în Țara Galilor, unde a făcut o primă oprire la  o școală primară pentru a se întâlni cu elevii care au luat parte la Urdd Eisteddfod 2024, un festival de o săptămână care celebrează limba și cultura galeză.

Al doilea angajament al zilei l-a dus la sediul Wales Air Ambulance, urmat de o vizită la echipa locală Scarlets Rugby Union pentru a sărbători jucătoarele galeze de rugby. 

De o mulțime de fani regali el a fost așteptat, iar Prințul nu i-a dezamăgit, i-a salutat și chiar a dat mâna cu unii dintre ei. Vorbind cu doamna Pauline Thomas, în vârstă de 74 de ani, Prințul William a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre starea lui Kate Middleton, Soția lui a anunțat de curând că a terminat chimioterapia și că acum cancerul e în remisie.

„Sunt vești bune, dar mai este încă un drum lung de parcurs”, a zis el. În videoclipul soției sale Kate lansat cu o zi înainte, Prințesa, în vârstă de 42 de ani, a spus: „Să fac tot ce pot pentru a mă vindeca de cancer este acum obiectivul meu.

Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să mai iau câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când voi putea”. 

„William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor ne-au făcut atât de umili", a continuat Kate Middleton în mesajul ei video, în care apare arătând mai bine ca niciodată, îmbrăcată într-o rochie de vară cu imprimeu etnic și într-o alta simplă, bleu. Și cei trei copii ai ei îi sunt alături.

Foto: Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg