Prințul William din cale afară de fericit, după ce golul lui Watkins a trimis Anglia în finala EURO 2024

11 iulie, 2024

Regele a încurajat, de asemenea, echipa lui Gareth Southgate să „asigure victoria” într-un mesaj hilar. Ollie Watkins de la Aston Villa a fost omul serii pentru echipă și a trimis Anglia în finală, unde se va confrunta cu Spania.

William, GettyImages jpg

Prințul de Wales a salutat în online golul lui Ollie Watkins din ultimul minut, în timp ce Anglia merge în finala Euro 2024. Prințul William, un fan înflăcărat al Aston Villa, a scris pe Instagram: „Ce frumusețe, Ollie! Felicitări Anglia! Finaliștii #EURO2024 - W”.

S-a întâmplat după ce regele a încurajat echipa lui Gareth Southgate să „asigure victoria înainte de necesitatea oricăror goluri minune de ultim moment sau a unei finale dramatice cu lovituri de la 11 m” pentru a atenua stresul asupra „ritmului cardiac și tensiunii arteriale colective” a națiunii.

Într-un mesaj personal adresat antrenorului Angliei, după fluierul final în semifinala împotriva Olandei miercuri seara, Charles a scris: „Eu și soția mea ne alăturăm întregii familii pentru a vă ura cele mai calde felicitări că v-ați calificat în finală. Vă transmitem cele mai bune urări pentru meciul de duminică. Și vă pot încuraja să obțineți victoria înainte de a fi nevoie de goluri minune în ultimul moment sau lovituri dramatice de la 11 m, astfel sunt sigur că stresul asupra ritmului cardiac colectiv și a tensiunii arteriale a națiunii ar fi atenuat foarte mult! Succes, Anglia.” A fost semnat Charles R, scrie HELLO!.

William a trăit intens și a fost captivat de tot ce s-a întâmplat acolo pe teren la meciul anterior cu Elveția. Atunci s-a dezlănțuit în tribune și a trăit tot la maxim.

Mulțimea a trecut rapid la delir, după ce atacantul de la Aston Villa Ollie Watkins a marcat golul victoriei în minutul 90, pentru a trimite Anglia să înfrunte Spania în finala de duminică.

Anglia s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a trecut de Olanda, miercuri, în semifinale scor 2-1. Batavii au deschis scorul prin Xavi Simons (7), englezii au egalat până la pauză, datorită lui Harry Kane, care a transformat un penalty în minutul 18. Lovitura decisivă a venit în minutul 90+1, de la Ollie Watkins.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Prințesa Leonor și Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla la Wimbledon 2024 Foto Getty Images (3) jpg