Prințul William din cale afară de fericit, după ce golul lui Watkins a trimis Anglia în finala EURO 2024

11 iulie, 2024

Regele a încurajat, de asemenea, echipa lui Gareth Southgate să „asigure victoria” într-un mesaj hilar. Ollie Watkins de la Aston Villa a fost omul serii pentru echipă și a trimis Anglia în finală, unde se va confrunta cu Spania.

William, GettyImages jpg

Prințul de Wales a salutat în online golul lui Ollie Watkins din ultimul minut, în timp ce Anglia merge în finala Euro 2024. Prințul William, un fan înflăcărat al Aston Villa, a scris pe Instagram: „Ce frumusețe, Ollie! Felicitări Anglia! Finaliștii #EURO2024 - W”.

S-a întâmplat după ce regele a încurajat echipa lui Gareth Southgate să „asigure victoria înainte de necesitatea oricăror goluri minune de ultim moment sau a unei finale dramatice cu lovituri de la 11 m” pentru a atenua stresul asupra „ritmului cardiac și tensiunii arteriale colective” a națiunii.

Într-un mesaj personal adresat antrenorului Angliei, după fluierul final în semifinala împotriva Olandei miercuri seara, Charles a scris: „Eu și soția mea ne alăturăm întregii familii pentru a vă ura cele mai calde felicitări că v-ați calificat în finală. Vă transmitem cele mai bune urări pentru meciul de duminică. Și vă pot încuraja să obțineți victoria înainte de a fi nevoie de goluri minune în ultimul moment sau lovituri dramatice de la 11 m, astfel sunt sigur că stresul asupra ritmului cardiac colectiv și a tensiunii arteriale a națiunii ar fi atenuat foarte mult! Succes, Anglia.” A fost semnat Charles R, scrie HELLO!.

William a trăit intens și a fost captivat de tot ce s-a întâmplat acolo pe teren la meciul anterior cu Elveția. Atunci s-a dezlănțuit în tribune și a trăit tot la maxim.

Mulțimea a trecut rapid la delir, după ce atacantul de la Aston Villa Ollie Watkins a marcat golul victoriei în minutul 90, pentru a trimite Anglia să înfrunte Spania în finala de duminică.

Anglia s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a trecut de Olanda, miercuri, în semifinale scor 2-1. Batavii au deschis scorul prin Xavi Simons (7), englezii au egalat până la pauză, datorită lui Harry Kane, care a transformat un penalty în minutul 18. Lovitura decisivă a venit în minutul 90+1, de la Ollie Watkins.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Mette Marit și Haakon, Profimedia (2) jpg
Charles și Camilla în Sydney, Profimedia (2) jpg
Nicolae și Alina ai României nuntă 2018 foto Facebook2 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Kate Middleton în 2023 și 2024  foto   Profimedia jpg
Charles și Camilla, ziua a doua în Samoa, Profimedia (6) jpg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
printul charles si printesa diana
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima a Olandei oct 2024   Profimedia jpg
Prințul Chriastian și Prințesa Maria Chiara Foto Instagram jpg
Regina Letizia, Regina Mary și Kate Middleton jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Regele Charles a ajuns în Samoa, Profimedia (2) jpg
FotoJet (1) jpg
Nepoatele Dianei colaj jpg
Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima in rochie colorata purtata a treia oara   profimedia 0924718754 jpg